Hazai Dj-t tartóztattak le és börtönöztek be az Egyesült Államokban

- < 1 perces olvasmány

Múlt vasárnap utazott ki Philadelphiába a Disco sh*t-böl is ismertlemezlovas,Hamvai PG, hogy a kint élő magyaroknak zenéljen. A fellépés azonban meghiúsult, mivel az egyik kint élő honfitársunk feljelentette, amit követően letartóztatták és 26 órára őrizetbe vették Hamvait. A feljelentés szerint vízum nélkül készült pénzt keresni az államokban, ami törvénybe ütközik. 

“A repülőtérről egy klasszikus fehér rabszállító furgonnal vittek talpig bilincsben, miközben gépfegyverrel, pisztollyal és golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök kísértek minket. A börtönben kaptunk rabruhát és betettek minket egy hat négyzetméteres cellába, három dél-amerikai mellé. Próbáltunk pozitívan hozzáállni a helyzethez, de azért voltak nagyon ijesztő pillanatok”

-nyilatkozta a lemezlovas a Blikknek.

A rendőrök nem hitték el, hogy ingyen tervezett játszani a Dj, így őrizetbe vették majd hazatoloncolták. Elmondása szerint az előre lefoglalt repjegy és szállás miatt milliókat bukott és rengeteg papírmunka vár rá, ha nem akarja, hogy örökre kitíltsák az államokból.