Hazai Dj telefonjáról küldtek gyűlölködő üzenetet a Balaton Sound egyik fellépőjének

- 3 perces olvasmány

Rendkívül kellemetlen helyzetbe keveredett Lotfi Begi, akinek telefonjáról küldtek gyűlölködő üzenetet, a vasárnapi, Balaton Sound fellépését lemondó Dj Snake-nek. A francia Dj instájára két poszt is érkezett a hazai producertől, az első csak vicces dorgálás volt az elmaradt fellépés miatt, a második, amit elmondása szerint már nem ő, hanem a társaságából valaki más írt, teljesen más hangnemet ütött meg.

NYILATKOZAT!
Ma reggel úgy ébredtem, hogy rám szakadt egy óriási lavina és egy olyan gyűlölet hullám amilyet még nem tapasztaltam! Történt ugyanis hogy három napja, amikor kiderült, hogy DJ SNAKE lemondta a balatoni fellépését írtam egy vicces kommentet az egyik képe alá szándékosan magyarul. Mi jelenleg is a Balatonon vagyunk, egy nagyobb társasággal töltjük a nyaralásunkat, akiknek megmutattam ezt a képet és jót röhögtünk rajta!  Egy ilyen társaságban mindig van egy olyan ember aki azt gondolja, hogy jó ötlet (főleg néhány pohár ital után) megviccelni a másikat a telefonjával. Ugyanis elkövettem azt a hibát, hogy kint hagytam a telefont náluk, mert arról hallgattuk a zenét, én meg elmentem lefeküdni. Sajnos ennek az lett a következménye, hogy küldtek egy üzenetet Dj Snake-nek ami sokkal bántóbb és durvább volt! Konkrétan lemigránsozták, ami az én számból azért is teljesen abszurd, mert hogy én is bevándorló családban nőttem fel. Ezt az üzenetet Dj SNAKE ki posztolta, amivel most egy olyan helyzetbe kerültem amivel őszintén szólva nem nagyon tudok mit kezdeni. Az egyik kedvenc produceremről van szó, nagyon szeretem a dalait, sőt az én munkáimat is inspirálta a zenéje….
Egy nagyon rossz viccnek indult, ami most konkrétan pokollá vált. Olyan dolgok vannak leírva a nevemmel, arcommal, amik teljesen távol állnak tőlem. Szörnyen sajnálom a dolgot, mert ez a mentalitás nem összeegyeztethető az értékrendemmel.  Nem látom a következményeit, de biztos vagyok benne, hogy ez a dolog hatással lesz a magánéletemre és a karrieremre is. Természetesen felveszem a kapcsolatot Dj Snake managmentjével és megpróbálom tisztázni a dolgot! Nagyon röstellem, hogy ilyen helyzetbe kerültem, de aki ismer, az tudja, hogy én az az ember vagyok, aki az első kommentet írta!

Forrás: 24.hu

Ezt követően Dj Snake insta storyban kérte a rajongóit, Lotfi profiljának jelentésére, akik nem csak ezt tették meg, de hasonló üzenetekkel árasztották el azt, így jelenleg nem is érhető el.