Manchesterben 660 bulit oszlatott fel a rendőrség az utóbbi hetekben

- 2 perces olvasmány
házibuli anglia rendőrség világjárvány 
házibuli anglia rendőrség világjárvány 

Az angol partyarcokat semmi nem állíthatja meg.

Az év eleje óta életmódunk folyamatos átalakuláson megy keresztül a vírusnak köszönhetően, ami most már világjárvánnyá nőtte ki magát. A terjedés visszaszorításának érdekében a hatóságok izolációt szorgalmaznak szinte mindenhol, így mint tudjuk a különböző elektronikus zenei rendezvények is törlésre kerültek. Azonban páran a kezükbe vették az irányítást és illegál party-k szervezésébe kezdtek. 

Ez a fajta felelőtlen viselkedésforma oda vezet, hogy megnyúlik a válsághelyzet és így a kijárási tilalom időtartama is, szóval ha szeretnénk fesztiválszezont idén, ajánlott betartani a korlátozást. Ha mégsem tartjuk be, úgy járhatunk, mint a manchesteri fiatalok, akiket megbírságolt a rendőrség. Ott ugyanis jelentősen megnőtt az illegális csoportosulások mértéke az utóbbi időben és a hatóságok kénytelenek voltak összesen 660 rendezvényt, vagyis 494 házibulit és 166 utcai bulit feloszlatni..
Az első személy is innen került ki, akit megbírságoltak a korona kezdete óta, a tilalom többszörös megszegése miatt. Ian Hopkins, rendőrhadnagy így nyilatkozott az összejövetelek kapcsán: 

ÉRTJÜK, HOGY AZ EMBEREKNEK HIÁNYZIK A CSALÁD ÉS A TÁRSASÁG KÜLÖNÖSEN A HÚSVÉT ALATT, DE FONTOS, HOGY MEGGÁTOLJUK A VÍRUS TERJEDÉSÉT. AZ OTTHONMARADÁSSAL ÉLETEKET MENTHETÜNK. MINDANNYIUNKNAK KOMOLYAN KELL VENNI EZT A HELYZETET.

Forrás: We Rave You