Így őrjíti meg a világ tánctereit az ukrán Djane

- 3 perces olvasmány
heaven budapest 2020 szilveszter program buli 
heaven budapest 2020 szilveszteri program buli

Egyre nagyobb szerepet kapnak a Dj szakmában annak női képviselői, így az ukrán Dj Da Queen is, aki szilveszterkor érkezik hozzánk, a Heaven klub falai közé. A DjaneTop által a 14. legszexibb modell-dj-nek választott Olga Korolova bejárta már a világot és fellépett már a planéta számos óriás fesztiválján is, karrierjének ezen mozzanatait rendre meg is örökítik.

Dj Da Queen – Daydream Festival, Mexico

Hey world 🙂 Check my aftermovie from fantastic festival Daydream Mexico 😉

Posted by Dj Da Queen on Wednesday, December 7, 2016

Ilyen például a mexikói Daydream fesztiválos fellépése, melyen egyértelműen kiderült, hogy nem csak egy tehetséges modellről és Dj-ről beszélünk, de egy showmanről, vagyis showwoman-ről ha úgy tetszik. Fellépésein rendszerint elsöprő energiadús hangulat uralkodik, ami nem csak a műfaj jellegéből fakad. 

Dj Da Queen – La Plage, Bordeaux

Hey world 🙂 Check my video from fantastic LA PLAGE-LE CLUB BORDEAUX OFFICIEL It was amazing night, see you again here in December 🙂

Posted by Dj Da Queen on Monday, September 19, 2016

Vagy említhetnénk a franciaországi fellépését a bordeauxi La Plage-ban, ahol szintén hatalmas tömegeket mozgatott meg energiabombáival. 

Dj Da Queen – Halloween FullMoon Festival, France

Hey World 🙂 Check my video from awesome Halloween night at FullMoon Festival, Nancy, France with my dear Maeva Carter 😉

Posted by Dj Da Queen on Monday, November 11, 2019

A Halloween-t is franciaországban töltötte, egészen pontosan a FullMoon fesztiválon, ami egy tökéletes példa arra, hogy nem csak az edm mainstreamebb változataiban remekel az ukrán Djane, de a trap és a future bass irányzatában is igencsak ott van. 

Dj Da Queen – Sky Garden, Bali

Hey world 🙂 Check my video from one of the best World Club Sky Garden, Bali. It was epic night 😉

Posted by Dj Da Queen on Monday, August 12, 2019

Fellépett már a Sky Gardenben is Baliban, amit szinten egy meggyőző aftermovie örökített meg. Itt is hatalmas bulit csinált az esztétikus külsejű Djane és láthatóan itt is elnyerte a közönség 100%-ának tetszését. Szóval lehet őt szeretni vagy utálni külső megjelenése vagy zenéje miatt, de kétségkívül sikeres abban, amit csinál. 

Szilveszterkor pedig pontosan ezt a hangulatot hozza el a hazai közönségnek, dekoratív külseje mellett a Heaven klubba, ahol rajta kívül is még számtalan látványossággal készülnek a szervezők. Az este folyamán élő szakszofonos kiseretet is kapnak majd az egyes produkciók, ráadásul a szilveszteri boldogság megalapozásához az éjfélig érkezőket welcome drinkkel várja, a hajnali 3 után távozókat pedig búcsúzóul meglepetéssel engedi el a klub. Tehát ezúttal is minden adott lesz ahhoz a Heaven Club-ban, hogy fülig érő szájjal bulizzunk, és megfelelő tudatállapotban zárjuk a 2019-es évet.

Az érdeklődést jól jelzi, hogy az early bird jegyek már el is fogytak, de még mindiog elérhetőek a kedvezményes árúak, amelyekre ide kattintva lehet lecsapni