Párductestű Djane-el búcsúztatja az idei évet a Heaven klub

- 3 perces olvasmány

A sokak szerint alapvetően férfi centrikus szakmának definiált djzés, már jó pár sztárt kinevelt a szebbik nemből is, ezzel is cáfolva ezt az állítást. Az ukrán származású Olga Korolova előadói nevén Dj  Da Queen is ennek a hivatásnak erősíti a feminin vonalát lassan 10 éve. Ez idő alatt a Djane-nek annyira bejött az iparág, hogy idén már a világ 14. legszexibb modell-DJ-je lett, a DjaneTop által meghirdettet közönségszavazás alapján. A listán szereplő neveket elnézve kétség nem fér hozzá, hogy a bomba forma mellett, a zenék energiaszintje sem hagy sok kívánnivalót maga után, ezt a tényt bizonyítja az is, hogy fellépései során mindig óriási energiákat szabadít el a táncparketten. 

Pályafutása korai szakaszában 2013-ban indította saját rádióműsorát a Sound Kingdom-ot, ami meglepően hamar nagy hallgatóságra tett szert, és nemzetközileg is ismerté tette a párductestű kijevi szépség nevét. Da Queen a világ bármely pontjára látogat, rendre hatalmas bulikat ad a szórakozni vágyóknak. Eddigi karrierje során több mint 70 országban lépett már fel és okozott felejthetetlen pillanatokat zenéjével az aktuális közönségének. 

A dallamos elektronikus tánczenék, a trap és a future bass hangzásban utazó djane a zenélésen túl még vadítóan szexi is, bár ez amolyan kötelező elemnek számít ebben a szakmában, akárcsak a modellkedésben, amiben szintén tehetségesnek bizonyul. 

A szexi küllemű Dj Da Queen az idei év utolsó napján hozzánk is ellátogat, a Heaven Club-ban lesz látható és hallható a város egyik legvidámabb, és legmenőbb szilveszteri házibulija, a Happy! alkalmából. Az este folyamán élő szakszofonos kiseretet is kapnak majd az egyes produkciók, ráadásul a szilveszteri boldogság megalapozásához az éjfélig érkezőket welcome drinkkel várja, a hajnali 3 után távozókat pedig búcsúzóul meglepetéssel engedi el a klub. Tehát ezúttal is minden adott lesz ahhoz a Heaven Club-ban, hogy fülig érő szájjal bulizzunk, és megfelelő tudatállapotban zárjuk a 2019-es évet.

Ha te is részese szeretnél lenni ennek a mosolyokkal tarkított újév köszöntésnek ide kattintva tudsz jegyet váltani az eseményre.