Az év utolsó napján is tündököl a főváros új szuperklubja

- 2 perces olvasmány
A Heaven Club vezetőinek, szervezőinek elkötelezettségét a közönség irányába az eddig meghívott előadók sokszínűsége is szemlélteti. A hajnalig táncoltató igényes tech house zenéket
heaven club éjszakai szórakozóhely program 

A Heaven Club szeptemberben nyitotta meg kapuit a tőzsdepalota patinás épületében, a Deák Ferenc utca 5 szám alatt. Az egyedi belső kialakítású ibizai klubokat idéző környezetével és változatos programjaival azóta igazi felsőfokú alternatívát nyújtva lopta be magát a budapesti éjszakában bulizó partyarcok szívébe.

View this post on Instagram

Holnap péntek🙌🏼🍾🥂

A post shared by Club Heaven Budapest (@clubheavenbudapest) on

A Heaven Club vezetőinek, szervezőinek elkötelezettségét a közönség irányába az eddig meghívott előadók sokszínűsége is szemlélteti. A hajnalig táncoltató igényes tech house zenéket, és a felhőtlen szórakozás eddig nem látott dimenzióját októberben az új partysorozat, a Paraíso hozta el, valamint annak debütáló alakja Enzo Siragusa. A FUSE kiadó méltán híres főnökének 4/4 ütemek között történő földbe vasalásán mi is részt vettünk, de nem csak ő, hanem a mindig szexi istennő Chelina Manuhutu is ezt a vonalat folytatta a partysorozat novemberi, második kiadásán. 

A Paraíso partysorozat mellett, még számos alkalommal a fortune & fame életérzést csúcsra járató CLOUT! R’n’b eseményeken is kitáncolhattuk magunkat, sőt a HAPPY! buliknak köszönhetően, még a főváros legboldogabb zenékbe bujtatott vidámságába is belekóstolhattunk szombat esténként.

View this post on Instagram

HAPPY! – Santa Claus party by BOOM 12.06.

A post shared by Club Heaven Budapest (@clubheavenbudapest) on

Az eddig lezajlott felejthetetlen hangulatú bulikat még idén utoljára megkoronázza a Heaven Club és jól megtáncoltat bennünket, méghozzá a mindig toppos modell Dj Da Queen meghívásával, aki szexi küllemével és kápráztató zenéjével egyszerre dobogtatja majd meg a Heaven Club hangfalainak membránjait és a közönség soraiban összegyűlt férfiszíveket. Ha te is részese szeretnél lenni a vonzó Dj Da Queen forró hangulatú, vérpezsdítő ütemek közé bújtatót újévköszöntő éjszakájának, ide kattintva tudsz jegyet váltani.