2020 house szenzációja

- 4 perces olvasmány
heaven club meduza dj house buli
heaven club meduza dj house buli

A közelmúlt egyik legnagyobb áttörése volt a Grammy-re is jelölt Piece Of Your Heart, amely a titokzatos olasz trio keze munkájának tudható be. Ezt a muzsikát, illetve utódját, a Lose Control-t szinte biztosan hallotta már mindenki, ugyanis olyan szinten elsöprő a népszerűségük, hogy enyhe túlzással, de szinte folyamat ezek szóltak a rádióból az elmúlt időszakban. 

A két sláger megszületése előtt mellesleg a banda mindhárom tagja tevékenykedett külön-külön a zene világában, de igazán csak ezek a megjelenések hozták el a sikert mindannyiuk számára. Luca, Mattia és Simone a három művész, akinek köszönhetjük a mesterműveket, de a munka nyilvánvalóan eloszlik köztük. Luca végzi a dolgok mérnöki oldalát a stúdióban, míg Simone a szintiket kezeli, Mattia pedig inkább csak a lemezjátszók mögött foglalatoskodik, hiszen a fellépéseken ő egyedül képviseli a triót, vagyis a Meduza-t.

A CÉL AZ VOLT, HOGY A PROGRESSZÍV DALLAMOKAT KEVERJÜK EGY VISZONYLAG SÖTÉT HANGULATÚ BASSZUSSAL, MELYET AZ UNDERGROUND MÉLYEBB OLDALA INSPIRÁLT. NAGYJÁBÓL ÍGY JELLEMEZNÉM A MEDUZA HANGZÁSÁT.

Tehát így festett a koncepció, az eredmény pedig magáért beszél, ami a Piece Of Your Heart formájában elhozta a srácoknak a nagy áttörést. A track mellesleg már egy évvel a megjelenés előtt elkészült, mert a srácok biztosra akartak menni, így nem siették el az előmunkálatokat. Érdekes módon némileg a véletlennek is köszönhető a rendkívül fülbemászó muzsika létrejötte. 

JOSH, A GOODBOYS-BÓL ÉS SIMONE, A STÚDIÓBAN TÁRGYALTA ÖTLETEIT, AMIKOR VÉLETLEN BEKAPCSOLVA FELEJTETTÜK A MIKROFONT ÉS ÍGY SZÜLETETT MEG AZ ELŐ-DROP ÉS A KÓRUS A DROP ALATT. EZT KÖVETŐEN MINDENKIT LEDÖBBENTETT AZ EREDMÉNY, DE TUDTUK, HOGY VALAMI NAGYOT ALKOTTUNK.

Azóta ez a szám nagyon sok embernek lett a szíve csücske, szóval valóban nagyot alkottak a srácok, de természetesen nem ez az egyetlen nagyszabású megjelenésük. A Lose Control szintén eszméletlen népszerűségnek örvend világszerte, mely Becky Hill vokáljával szólt hatalmasat.

A Born To Love pedig egy viszonylag újabb megjelenés a triótól, ami mondhatni némileg elüt az előző két slágertől, már ami a hangzást illeti. A fülbemászó vokál persze innen sem hiányzik, ugyanis a londoni hölgy, Shells adta lágy hangját a dalhoz, ezzel ellensúlyozva annak keményebb elemeit. Ez a track viszont már a Defected Records-nál látott napvilágot, így elmondhatjuk, hogy a Meduza csapata továbbra is gőzerővel munkálkodik azon, hogy a house műfaja ott legyen a zeneipar élvonalában. 

Ami a fellépéseket illeti, igyekeznek az underground vonalán maradni, mind zenék tekintetében, mind előadás tekintetében, ugyanis egy különleges live performanszot készülnek bevezetni előadásaikon. 

Most pénteken ti is fültanúi lehettek a fesztivál headliner különleges szettjének a Heaven klubban, ami mellesleg a trió első magyarországi fellépése lesz, szóval egy valóban exklúzív estére lehet számítani. Arról nem is beszélve, hogy a szabályozásoknak megfelelően maximum 500 ember tartózkodhat a klub területén, szóval ajánlott mielőbb lecsapni a belépőkre. 


>> GYÜLEKEZŐ ERRE! <<

>> ELŐVÉTEL PEDIG ERRE! <<