Szexi istennő érkezik a főváros új szuperklubjába

- 3 perces olvasmány
heaven éjszakai szórakozóhely buli program 
heaven éjszakai szórakozóhely buli program 

Idén a Heaven Club eddig nem látott hiánypótló programokkal, és megoldásokkal robbant be, Budapest éjszakai életébe. A fővárosunk legújabb szuperklubja októberben indította a Paraíso partysorozatát, amit az ibizai féktelen Elrow bulik inspiráltak. Az est nem kisebb névvel, mint az underground tech house műfaj jellegzetes alakjával Enzo Siragusa-val startolt el és okozott felejthetetlen pillanatokat. Az eseményen mi is ott voltunk, és a buli végzetével már vártuk is a folytatást, amit november végén nagy örömünkre meg is kapunk, mivel a sorozat továbbra sem lassít a felhőtlen szórakozást illetően.

Ezúttal a hazai partiarcok egyik nagy kedvence, a párductestű holland, Chelina Manuhutu érkezik a klub falai közé, a Paraíso sorozat második kiadása alkalmából. Az elektronikus zenei szépség zenéjével és persze kisugárzásával is, számtalan alkalommal megdobogtatta már a hazai közönség szívét. A korában modellként dolgozó Chelina, egy balesetet követően cserélte, az addig felépített modell karrierjét, a Dj pult nagyobbik oldalára. 

A baleset rádöbbentett, hogy amennyiben végzetes kimenetelű lett volna, soha nem próbálhattam volna ki magam zenészként, amire egyébként egész kicsi korom óta vágyom. Így történt, hogy szinte egyik napról a másikra felhagytam a jól jövedelmező modell karrieremmel, hogy pár száz fős klubokban zenélhessek. Biztosan állítom: nem bántam meg a döntésem!

A félig indonéz gyökerekkel is rendelkező Chelina azóta is kizárólag szenvedélyének, és a zenének hódol, ennek köszönhetően az általa szeretett ritmusok, és zenék a közönségben is mindig szimpátiára találnak. Szettjeiben leginkább funky deep tech házak, a sötét techno berántások elevenednek meg, fergeteges hangulatot teremtve, amit Chelina sexi küllemével még tovább fokoz fellépései során. Így nem csoda hogy a klubok és fesztiválok tömegei és a hazai közönség is imádja őt.

A kemény tech house zenékkel csábító, és energikus szettjeiről nemzetközi szinten hírhedté vált Chelina saját elmondása szerint, a taposós 126 BPM alá ritkán merészkedik szettjeiben. De nem ez az egyetlen dolog, a személyiségében, ami dinamikus zenéjét és féktelenségét tükrözi.

Számomra az ideális fellépés nem kezdődhet el egy Don Julio (tequila) feles nélkül.

A Heaven Club-ban italokban és erőteljes ütemekben sem lesz hiány, ezen a november 29-i estén, a soron következő Paraíso alkalmából, amikor Chelina Manuhutu a november végi hideget elűzve, zenéjével forrósítja majd a hangulatot. Ha ez még nem lenne elég hazai oldalról James Cole és Candyman is érkezik, akik szintén garantálják szettjükkel a nyitástól zárásig tartó folyamat táncot. A bulira gyülekezni és minden infót megtudni erre lehet, a kedvezményes elővételes jegyeket pedig itt érdemes keresni. Az otthoni hangcuccok membránjainak megremegtetése céljából pedig ezt a szettet ajánljuk tőle: