Mégsem lesz technozás a Citadella-n

- 2 perces olvasmány
helyszín citadella techno elmarad
helyszín citadella techno elmarad

Pár napja adtunk hírt, hogy az extra party helyszínek egyik specialistájának számító Be Massive csapat, akik korábban, többek között egy debreceni víztoronyban, aztán több helyszínen a Dunakanyarban illetve júliusban a Festetics kastély udvarába is elvitték a techno-t, a Citadellán található, a főváros egyik jelképének számító Szabadság szobor lábánál rendeznek nappali bulit.

Most viszont úgy néz ki a rendezvény, amit közel 7000-en jeleztek vissza, mégsem valósulhat meg ezen az igazán különleges helyszínen. A szervezők biztonsági okokra hivatkozva az Eiffel teret jelölték meg a buli új helyszíneként.

Kedves vendégek!

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a Citadella méretéből adódó létszámkorlát miatt az eseményt a Botellón csapatával közösen egyeztetve az Eiffel térre helyezzük át. Itt is szabadtéren tudtok bulizni, műemléki körülmények között, nagyobb hangerővel, hosszabb nyitva tartás mellett. Metha naplementés fellépése a Citadellán egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A különleges helyszín mellett Metha-t is masszív érdeklődés övezi és nem csak hazai szinten. Nemrég megjelent Albatros zenéjét már jó ideje játssza többek között Richie Hawtin, Sasha Carassi, Egbert, Noir, HOSH és Solomun is, így nem is csoda, hogy a Beatport eladási listáján is tarolt, egészen a 15. helyig kúszott fel.

Solomun played Metha – Albatros at Tomorrowland

Solomun (Official) played Metha – Albatros at TomorrowlandStunning news, Solomun (Official) played my new track at Tomorrowland! Metha – Albatros to be released this spring at Be Massive#happy Tomorrowland DIYNAMIC MUSIC Burn Energy Drink

Posted by Metha on Wednesday, March 6, 2019