Jamie Jones-nak elnézést kellett kérnie amiért megemlékezett Eric Morillo-ról

- 2 perces olvasmány
hír botrány poszt erick morillo

hír botrány poszt erick morillo

Mindenkit megdöbbentett a múlt heti hír, hogy Eric Morillo-t szeptember elsején, reggel holtan találták Miami Beach-i otthonában. A szakmailag kifogástalan életutat maga mögött tudó művész magánélete közel sem volt annyira feddhetetlen, az utóbbi években gyakran röppentek fel hírek alkohol és drog függősége kapcsán, a válásáról is sokat cikkeztek, legutóbb pedig egy erőszakolási botrányba keveredett.

A house legenda halálának híre az egész szakmát megrázta és szinte mindenki megemlékezett Eric-ről valamilyen formában a közösségi oldalakon. Jamie Jones a Facebook-on posztolt a tragédia kapcsán. 

This picture was taken in March, just as the world was turning mad, and travel was being cancelled. Erick opened his…

Zveřejnil(a) Jamie Jones dne Úterý 1. září 2020

A posztban kifejtette, hogy a kép valamikor a járványhelyzet kezdetén készült, amikor Eric vendégül látta őket Miami Beach-en. Elmondta, hogy a legenda mekkora inspirációt jelentett számára és, hogy egy jólelkű és nagyvonalú emberről van szó, akinek ugyan voltak a hibái, de hozzátette:

NEM ÍTÉLKEZHETEK FELETTE OLYAN DOLGOKBAN, AMIKRŐL SEMMIT SEM TUDOK.

A poszt ezen aspektusa hatalmas felháborodást váltott ki, amire Jamie kénytelen volt válaszolni egy további posztban.

Zveřejnil(a) Jamie Jones dne Pátek 4. září 2020

CSAK ELKÉPZELNI TUDOM, MENNYI BÁTORSÁGOT IGÉNYEL, HOGY A NYILVÁNOSSÁG ELÉ ÁLLJ SZEXUÁLIS ZAKLATÁS ÁLDOZATKÉNT. EZÉRT KÉREK ELNÉZÉST, HA MEGSÉRTETTEM VALAKIT AZ ELŐZŐ POSZTOMMAL. CSUPÁN ANNYI VOLT A SZÁNDÉKOM, HOGY BEMUTASSAM AZT AZ ERIC-ET, AKIT ÉN ISMERTEM AZ ÉVEK ALATT ÉS BÁR ALIG TUDOK VALAMIT AZ ÜGYÉRŐL, SEMMIKÉPP SEM AKARTAM ÍTÉLKEZNI AZ EGÉSSZEL KAPCSOLATBAN. ELISMEREM, HOGY ÉRZÉKETLEN VOLTAM AZ ÜGGYEL KAPCSOLATBAN ÉS EZÉRT ELNÉZÉST KÉREK. SOKAT GONDOLKODTAM ÉS RÁJÖTTEM, HOGY HA MÁR LEGALÁBB EGY SZEMÉLYT ELBIZONYTALANÍTOTTAM KIJELENTÉSEMMEL, SZEMBE MENTEM MINDENNEL, AMIT ÉN KÉPVISELEK. EGYÉRTELMŰEN AZT A VÉLEMÉNYT KÉPVISELEM, HOGY NEM ÉREZHETI SENKI SEM MAGÁT KISZOLGÁLTATVA BÁRMILYEN HATALOMMAL BÍRÓ VAGY HÍRES SZEMÉLY KEGYETLENKEDÉSÉNEK.

Eric Morillo temetésére holnap kerül sor, amit a család döntése értelmében élőben fognak közvetíteni.