Ingyenes buli lesz a hollókői várban

- 2 perces olvasmány
hollókő vár horizon metha sobek
hollókő vár horizon metha sobek

A Csodás Magyarország és a Be Massive Horizon közös projektjéből eddig is lélegzetelállító megvalósítások születtek, elég ha csak a Balaton környéki vagy a pécsi videókat említjük, ezúttal viszont újabb szintre lép a történet, azzal, hogy jövő pénteken már nem csak online, de élőben is élvezhetővé teszik az élményt.

A Dj szettekkel aláfestett, országunk csodás tájait bemutató kezdeményezés jövő pénteken Hollókőre érkezik, egész pontosan az ott található várba, ahol Sobek extra szettjére élvezheti majd a mesés naplementét 100 szerencsés résztvevő. 

A BE MASSIVE HORIZONNAL KÖZÖS ONLINE DJ SZETTJEINK HATALMAS SIKERT ARATTAK EBBEN A MINDANNYIUNK SZÁMÁRA NEHÉZ IDŐSZAKBAN. SOKAN ÍRTÁTOK, HOGY MILYEN JÓ LENNE OTT LENNI ÉS ÁTÉLNI AZ ÉLMÉNYT, EZÉRT ÚGY GONDOLTUK: HA MÁR A HELYZET IS ENGEDI, KÖZÖNSÉG ELŐTT FOLYTATJUK A SOROZATOT, BÁR A LÉTSZÁMOT TERMÉSZETESEN MI IS KORLÁTOZZUK A BIZTONSÁGOTOK ÉRDEKÉBEN! EZ ALKALOMMAL DJ SOBEK JÁTSZIK EGY ÚJABB ELKÉPESZTŐ HELYSZÍNEN, A HOLLÓKŐI NAPLEMENTÉBEN. IGAZI EXKLUZÍV SZETTRE SZÁMÍTHATTOK, HISZEN A MAXIMÁLIS NÉZŐSZÁM 100 FŐ LESZ.

– olvasható az eseményleírásban, amihez itt lehet csatlakozni, ahol hamarosan a regisztráció menetére is fény derül. A megmozdulás természetesen ezúttal is rögzítésre kerül, így utólag bárki részese lehet ennek a várhatóan újabb emlékezetes eseménynek.