Ibiza hősei a Cinema Hall-ban

- 2 perces olvasmány
ibiza budapest szombat este
ibiza budapest szombat este

A Cinema Hall-ban ibizai hangulattal indul a tavasz, mert a fehér sziget két hőse, Nic Fanciulli és Chelina Manuhutu érkezik szombat este, a budapesti klub falai közé. Nic Fanciulli már több, mint két évtizede van a pályán, ami, az utolsó Dj-k egyikeként, még pusztán djzéssel is elindulhatott, de közben azért összerakott jó pár remixet, amivel még egy Grammy jelölés is becsúszott, hogy rá tíz évre egy teljes albumra valót is összetegyen.

Chelina Manuhutu ugyan rövidebb ideje pörög az éjszakában, már ami a Dj pult kisebbik oldalát illeti, mert modellként azért jó pár buliban engedte már ki korábban is a feszültséget, hogy aztán egy majdnem végzetes balestnek köszönhetően, feladja az addigi életét, és kizárólag szenvedélyének, a zenének hódoljon.

Az ő párosukat egészíti ki a hazai csapat, azaz András Garay, az Indigo Theory és Rizkid hármasa, akik szintén garantálják a nyitástól zárásig tartó folyamat táncot.

A Cinema Hall és a Budapest Calling közös bulijára gyülekezni, és minden infót beszerezni itt lehet, a kedvezményes elővételes jegyeket pedig itt érdemes keresni.