Leugrott a haverokkal sörözni, aztán Ibizán kötött ki

- 2 perces olvasmány
ibiza sziget haverok buli 
ibiza sziget haverok buli 

Sok érdekes sztorit hallani Európa buli szigetéről, Ibizáról, ahol például olyan is előfordult már, hogy  minden létező drogot kimutattak, egy, ott letartóztatott férfi szervezetében, így nem csoda, hogy minden nagy partyarc zarándok helyéül szolgál. 

Vannak emberek, akik hetekig tervezgetik az ibizai kiruccanást, de a wales-i Gareth Kelly nem tartozik közéjük. Konkrétan arról van szó, hogy nulla előzménnyel, egy vasárnap délutáni sörözgetés közben, Gareth a haverjaival kitalálta, hogy leugrik a hírhedt szigetre bulizni, mindent hátrahagyva. 

Barátnője, Hannah éjfél környékén kapott egy üzenetet az enyhén szólva laza sráctól, hogy a reptéren van és pár órán belül már Ibizán fog bulizik. A barátnő először nyilván nem vette komolyan a dolgot, de nagy sajnálatára rosszul tette. Főnökének szintén akkor küldött egy sms-t Gareth, hogy 5 napig ne számítson rá, aki szintén ledöbbentő lazaságot tanúsítva, simán elengedte a férfit. Barátnőjét végül egy hűtőmágnessel kárpótolta. Így kell igazán a mának élni. 

Forrás: Player.hu