Így hangzik a fekete tulipán technoban

- 3 perces olvasmány
dffrntlylab technicolour black tulip ep 2019
dffrntlylab technicolour black tulip ep 2019

Megjelent Technicolour, Black Tulip EP-je, a DFFRTNLAB gondozásában.

A Julian Marcell által alig egy éve életre hívott
D F F R N T L Y projekt célja, az első perctől kezdve az volt, hogy valami mást, különbözőt, de szigorúan underground megmozdulást hozzon létre a hazai elektronikus zenei szcénában.

A rendezvényeken túl a nemrég alapított, szintén a csapathoz köthető kiadó, a DFFRNTLAB is hasonló koncepció mentén halad, a most megjelent 4. kiadvány pedig a csoport egyik legszínesebb tagjától, a techno széles skáláján mozgó Technicolour-tól érkezik, aki több éves zenei előéletet követően 2016-ban hívta életre, az ezen a név alatt, kifinomultabb techno, deep tech és house zenékkel operáló projektjét

A Black Tulip pontosan ezt a kifinomultabb techno hangzást hozza, súlyos alappal, amire lassan rejtélyesen kúszik fel a minimalista dallam, ami végül már – már elhatalmasodik a tracken, de csak majdnem, mert a kiállás csúcspontján visszatérnek a basszusmenetek, amik azonnal visszarántják a hallgatót az igen összetett de mégis jól körülhatárolható ritmusvilágba.
A Bohumil által készített átirat, már közel sem tartalmaz ennyi finomkodást, az elejétől a végéig rendkívül dinamikus, fő műsoridős darabbal állunk szembe, ami az eredetihez képest Bpm számban is több, de ez ellen valószínűleg senki nem emel majd panaszt a táncparketten.

A Balck Tulip EP-be belehallgatni, illetve megvásárolni itt lehet!

Például a Premier klubban, ahol június 15-én kerül sor az első DFFRNTLAB Label Night-ra, vagyis egy olyan estére, amikor minden a kiadó és a  D F F R N T L Y csapat legénységéről szól.
A megszokottaknál hosszabb Dj szettek, családias csapatás reggelig, Julian Marcell 3 órás Dj szettjével, továbbá Kitti Kay, Belocca és természetesen Technicolour kifejezetten erre az estére összeállított szelekciója által.

Technicolour-t és a D F F R N T L Y csapatot az alábbi helyeken követheted figyelemmel:

Technicolour on Facebook
Technicolour on Soundcloud
DFFRNTLY on Facebook
DFFRNTLY on Instagram