Így indul újra a buli hétvégén

- 2 perces olvasmány
Company of nice attractive cheerful cheery positive carefree careless, guys ladies gathering having fun vacation hanging out best summer corporate event at new cool dark modern place

Az ország minden pontján tánc várható

Az előző szombaton újabb mérföldkőhöz érkezett a beoltottsági szint, így végre a szórakoztatóipart is elérték a lazítások. A szakma rekordidő alatt le is reagálta a helyzetet, így most hétvégén az ország számos pontján, kint és bent egyaránt elindul a tánc. 

De nem mindenkinek…

Létszámkorlátozás, a legutóbbi gyakorlathoz képest ezúttal már nincs érvényben, így az adott helyszín akár teljes kapacitással is működhet, viszont a szervezők kizárólag beoltott látogatókat engedhetnek be. A látogató ezt védettségi igazolvánnyal lesz köteles igazolni, offline vagy online módon, egy érvényes okmánnyal egyetemben.
További fontos kitétel, hogy jelenleg kizárólag a hazai igazolást fogadhatják el a szervezők, egyéb rendelet és törvény hiányában.

Ha tehát mindez pipa, akkor Budapesten irány például az Akvárium klub, ahol pénteken a Bladerunnaz csapat hozza vissza a drum&bass ütemeket, míg szombaton a techno uralkodik el a klub teljes területén, három teremben a Black Mamba szervezésében.
A Supernova is techno-t hoz az egykori Tesla, most Story néven futó klub falai közé, a BeMassive pedig a Zsófia hajón szervez, máris teltházas eseményt.
A fővároson túl Győrben a Dinamo Event Hall, Szegeden a Hungi és Pécsett az Amper is kinyit, de természetesen az ország számos kisebb és nagyobb pontján egyaránt óriási tánc várható.