Így indul újra most hétvégén a hazai klubélet

- 3 perces olvasmány

A viszonylag friss kormányrendeletnek hála, már lehetőség van az 500 fő alatti rendezvények megtartására. Most, hogy a szcéna résztvevőin kívül a közönség is fellélegezhet, itt az idő kiválasztani az ideális rendezvényt és mehet is a buli. 

Máris számos eseményből lehet választani az előttünk álló hétvégén, de már csütörtökön is, ugyanis a Secret Room-ban a dallamos technoid ütemeken lesz a hangsúly, 25-én az Artessa Music jóvoltából, ahol Tobak, David Lacfi, SLP és SNYL fog pörgetni. 
Pénteken a Trip hajó teraszán nyílik meg a HERZ terasz, mely innentől kezdve, minden pénteken várja vendégeit 5 és 10 óra között. Továbbá lesz egy Black Mamba féle Restart buli az Akváriumban, a pult mögött Sikztah-val, SanfransiscoBeat-el, Gabor Kraft-al és CVRDWELL-el.
A Cinema Hall csapata által szervezett Sunset Corso folytatódik a Jerney bisztró teraszán, a Daniel Nike rajongóknak pedig pénteken a Cat-ben a helyük. 

Szombaton még több lehetőség közül válogathatunk, hiszen a Rio-t beveszi az NWCC és a Truesounds által szervezett Day & Night open-air party, ami délután 4-kor startol és reggel 4-kor ér véget.
A goásoknak is kedvez ez a szombat, ugyanis megnyílik a BeatPlatz, mely egy új szabadtéri, medencés psy-trance és techno profilú bár lesz a Duna-parton. A nyitó napon zenélni fog a Human Element, a MadCity zászlós tagjai, Dj Botond, Dj Hruscsov és Psyletzky.
Az After Dark csapata pedig a Cortile SkyBar-ba költözik a szombati délutánra, ezúttal Before Dark néven. 

Természetesen nem csak a fővárosban indul be az élet, így például Szegedre visszatér a Badgirls sorozat a Hungi Vígadóba, ahol pénteken James, Collective Machine, Pat Duff és a Capeesh Society lép majd fel. 

Sikztah szombaton már a győri Dinamo-ban zenél, többek között Akos Wex, Depthon és Man+Machine társaságában. A siófoki Plázs pedig egy Sterbinszky All Night long bulival nyit szombaton.

Pécsett az AmperKertbe érdemes benézni szombaton, ahol Yvel & Tristan fog zenélni, Debrecenben pedig a Lose Your Mind koncepció keretein belül David Temessi pörgeti majd a lemezeket az Egoist Barban. A debreceni Nagyerdei víztoronynál szintén lesz tánc szombaton, hiszen ide költözik a Forest Bump névre keresztelt nappali buli koncepció. 

A szervezők lendülete még vasárnapra is kitart, akkor, a mostanában különlegesebbnél különlegesebb helyszíneket szállító BeMassive csapat veszi be a tatai várat, amelynek Zsigmond teraszán megy majd a buli délután kettőtől egészen 9-ig.