Így volt: Exit 2019

- 2 perces olvasmány
exit fesztivál szerbia 2019
exit fesztivál szerbia 2019

Hétfő reggel, fél kilenc magasságában, Ameli Lens szettjével ért véget az idei Exit fesztivál, amit idén is közel 200 000 látogattak, több mint 90 országból, köztük hazánkból is, ezúttal többen, mint korábban bármikor.
Az első nap rögtön rekordszámú látogatót vonzott, 56 000-en voltak kíváncsiak a The Cure, Lost Frequencies, Maceo Plex és természetesen Carl Cox szettjére, aki Maceo-val való b2b-jét követően csapott a Bpm-ek közé, a fogyni nem akaró, kolosszális Dance Arena közönségének legnagyobb megelégedésére.

Carl Cox b2b Maceo Plex live @ EXIT Festival 2019

Super Special b2b with Carl Cox and Maceo Plex live from EXIT Festival! Powered by Mts

Posted by Exit Festival on Thursday, July 4, 2019

Pénteken nem kisebb lendülettel robogott tovább a fesztivál, hiszen olyan headliner-ek érkeztek a nagyszínpadra, mint a The Chainsmokers, vagy drum and bass ikon Chase & Status, míg a Dance Arena-ban Paul Kalkbrenner, Peggy Gou és végül reggel hattól Boris Brejcha csapatott.

Paul Kalkbrenner live @ EXIT Festival 2019

Paul Kalkbrenner live from EXIT Festival Dance Arena! Powered by Mts

Posted by Exit Festival on Friday, July 5, 2019

A nyitónap mellett a szombat éjszaka és persze hajnal vonzotta a legtöbb látogatót a fesztivál elektronikus zenei katlanjába, ami a bivalyerős line-up mellett egyáltalán nem volt meglepő.
Az esetét Satori live-ja intíotta, majd az Adriatique bemelegítését követően a Tale Of Us lépett a pultba, akik miután két órára átadták a pultot Solomun-nak, újra színre léptek hajnalban, hogy közel három órás produkció vegye kezdetét a Solomun + 1 keretein belül.

Solomun +1 ft Tale Of Us live @ EXIT Festival 2019

Solomun B2B Tale Of Us live at EXIT Festival Dance Arena! Powered by Mts

Posted by Exit Festival on Saturday, July 6, 2019

A zárónap techno-ban volt gazdag, hiszen a helyi erők warm-up-ját követően Jeff Mills, Dax J végül pedig Amelie Lens következett, aki stílusosan a Firestarter-el zárta két és fél órás szettjét, a szinte teltházas arénában.

Amelie Lens live @ EXIT Festival 2019

Closing Exit Festival 2019 and Dance Arena – Amelie Lens at Petrovaradin Fortress! Powered by Mts

Posted by Exit Festival on Sunday, July 7, 2019

Jövőre érkezik a jubileumi 20. kiadás, ami várhatóan minden eddigi elképzelést igyekszik majd felülmúlni, addig pedig lehet mozizni az összefoglaló videót: