Az IKEA is beszáll az afterek világába

- 2 perces olvasmány
ikea led fény technika házibuli 
ikea led fény technika házibuli 

Több mint 2 éve, hogy bejelentette a svéd cég, a szintén svéd Teenage Engineering-el kollaborálva készülnek egy házibulis kollekciót piacra dobni. Erre már nem kell sokat várni, hiszen úgy tűnik most februárban teljesül minden nagy alapozós és afteres arc álma, azzal, hogy kikerülnek az ominózus kollekció darabjai az üzletekbe. 

A limitált szériás csomag a Frekvens névre hallgat és tartalmaz lemezjátszót, hangfalakat, fényeket, bárszékeket, egy kényelmes puffot, étkészletet és egy mini, hordozható membránt is.  

A koncepció lényege, hogy a kb. 22 modult, tehát a fényeket a mini, bluetooth-os hangrendszert és minden egyéb kelléket teljes mértékben elrendezhetünk és mixelhetünk tetszés szerint, aminek eredménye egy személyre szabott, egyedi hang és fény élmény. Mellesleg a mini hangrendszer aksija, ha minden igaz, 10 órán keresztül bírja akár, szóval ki is költöztethető az after a szabadba. Ennek ára 21-22 ezer forint lesz és kb. 45 ezerér vásárolható hozzá mélynyomó is.

A különböző LED egységek pedig beállíthatók a muzsika pulzálásának követésére, tehát a valódi rave élmény garantált. 

AZ EGYEDI, RETRO TERMÉKEK VÁLASZTÉKA MINDENKI SZÁMÁRA LEHETŐVÉ TESZIK, HOGY EGY VALÓBAN EGYEDI ÉS AUTENTIKUS TERET VARÁZSOLJON BÁRMELY HELYSÉGBŐL, MINIMÁLIS ERŐFESZÍTÉSSEL.

– mondta Jesper Kouthoofd, a Teenage Engineering tagja. 

A teljes kollekció itt tekinthető meg! 

Forrás: Newatlas, Urbanplayer