Ingyenes bulival indul az Electronic Beats fesztivál a Citadellán

- 2 perces olvasmány
electronic beats fesztivál citadella 2019
electronic beats fesztivál citadella 2019

Vasárnap a buli ugyan meghiúsult a Citadellán, ma délután viszont 100%, hogy itt startol el az idei Electronic Beats fesztivál, méghozzá egy teljesen ingyenes megmozdulással. A pusztán csak két napja meghirdetett esemény délután 5-kor veszi kezdetét, Daniel Santiago és Daniel Ban b2b-jével, őket követően élőben lép fel Parra for Cuva majd pedig DJ Suhaid szettjével zárul a megmozdulás, amit egyébként élőben is lehet majd követni.

Csütörtökön, a Citadella tövében ingyenes magaslati bemelegítő popup-bulival szállunk szembe a közelítő téllel és nyitjuk meg hivatalosan is a Telekom Electronic Beats Festival Budapest 2019 egytucat nemzetközi fellépős hétvégi etapját: a Pure Lusttal kollaborálva érkezik a melankólia és az eufória között kifeszített szálakon játszó Parra for Cuva, és fekete barázdáin DJ Suhaid is felsurran a hegyre.  Gyertek egy soulful feltöltésre, hogy legyen mit kipörgetni a péntek és szombat éjjeleken!

– szól a meghívás, amire, nem csak a line-up miatt de a helyszín tekintetében is nehezen lehet nemet mondani. Az előttünk álló hétvégének nem ez lesz az egyetlen ígéretes programja, a bulizáson túl, a fesztivál keretein belül a Tresor alapító és a Bassiani klub vezetőjével folytatott beszélgetésen lehet részt venni:

 de a Független Hanglemezkiadók Vására is meglátogatásra érdemes programnak néz ki: