Új Innellea EP az Afterlife-on

- 2 perces olvasmány
innellea dj techno kislemez album
innellea dj techno kislemez album

A zseniális német duót, az Innellea-t már nem kell bemutatni, hiszen nemrég idehaza is felléptek, Pécsett a Be Massive csapatának szervezésében. Körülbelül egy éve tagjai az Afterlife művészgárdájának és egyedi stílusuk kétségkívül illeszkedik a kiadó hangzásvilágába.
Ez a jellegzetes hangzás, amit képviselnek, főleg a konvenciók megtagadásában gyökerezik a srácoknál és abszolút kimeríti az utaztatós techno fogalmát. 

View this post on Instagram

What a night! #hiibiza #afterlife #innellea #live

A post shared by Innellea (@innellea) on

A most megjelent 4 trekkes The World Returns EP is ezen a koncepción alapszik és egyértelműen tükrözi a srácok művészi zsenialitását. 

A White Blanket egy kísértetiesen gyönyörű darab, a maga mély hangvételű vokáljával és az erős szintik sorával. Az EP fő track-je viszont egy egyszerre sötét és derűs hangulatú, ambivalens érzelmeket keltő, epikus muzsika, felemelő és eufórikus elemekkel színezve. A Tale of Us-os srácoknak is a kedvenceik sorát díszíti ez a darab és előszeretettel játsszák szettjeikben. Nem csoda, hiszen az egyszerre mély és mégis kellően energikus szám tökéletesen képezi minden ilyen jellegű Dj szett csúcspontját.

A Visionquest egy valamivel már monotonabb, de szintén erősen hipnotikus és magával ragadó műremek, az EP-t záró We Thrive pedig tovább viszi azt a keserédes és sejtelmes hangulatot, amit az egész lemez és mellesleg a kiadó is képvisel.