A legújabb iPhone már képes lesz automixelni kedvenc számaid

- 2 perces olvasmány
iphone elektronikus zene audio keverő technika 
iphone elektronikus zene audio keverő technika 

Úgy fest az iPhone 12 megjelenése csúszik egy évet, így 2020-ban már biztosan nem foghatjuk kezünkbe. Ez azt jelenti, hogy 2007 óta ez az első év, amely nem tartogat új készüléket a tarsolyában. Teq Ennyardee, a cég vezető fejlesztő munkatársa viszont megosztott egy-két infót a vásárlókkal, hogy fenntartsa az érdeklődést és ezúttal az elektronikus zenerajongóknak is tartogat meglepetéseket a tech óriás. 

18 top Dj közül választhatunk majd, akik összemixelik az adott Apple Playlist-ünket, szóval mindenki kedvenc lemezlovasának stílusában hallgathatja a lejátszási listáját. A Dj-k között biztosan ott lesz Amelie Lens, DJ EZ, Calvin Harris, Peggy Gou, Adam Beyer, Ricardo Villalobos és Black Madonna is.
Teq így nyilatkozott:

NAGYSZERŰ VOLT EGY ILYEN TEHETSÉGES CSAPATTAL DOLGOZNI ÉS EGY OLYAN SZINTRE EMELNI AZ APPLE MUSIC-OT, MELYET MÁS STREAMING PLATFORMOK NEM ÉRTEK MÉG EL. VÉGIG KÍSÉRTEM A FOLYAMATOT ÉS KIJELENTHETEM, HOGY AZ EREDMÉNY NAGYON AUTENTIKUS. RICARDO VÁLTOZATA PONT OLYAN, MINT A LEGENDÁS FABRIC SZETTJEI, DJ EZ SZINTÉN BELEVITTE A SAJÁT EGYEDI STÍLUSÁT A MUNKÁBA, ŐRÜLETES HANGULATOT KREÁLVA,. AMELIE LENS PEDIG VISSZATÉRT A KLASSZIKUS TRANCE SLÁGEREKHEZ, MINT PÉLDÁUL A MEET HER AT THE LOVE PARADE.

Bár jelenleg még bizonytalan, hogy mindez pontosan mikor lesz kézzelfogható valóság, de ha minden jól megy legfeljebb egy év múlva már kedvenc lemezlovasaink mixelhetik muzsikáinkat a telefonunkon. Úgy fest a raverek számára ez lesz a jövő zenéje.

Forrás: Mixmag