Ma este élőben beszélgetünk a klubélet újraindításáról

- 2 perces olvasmány
james cole kriko elő beszélgetés epizód

james cole kriko elő beszélgetés epizód

A +Beats célja a kezdetektől fogva az volt, hogy közelebb hozza a szcéna szereplőit egymáshoz, így a régóta tervezett, élő beszélgetős stream elindítása a legújabb olyan csatorna, ahol mindez naprakészen megtörténhet. 

A +Talks néven futó beszélgetések vendégei, a hazai elektronikus zenei szcéna vezető arcai közül kerülnek ki alkalomról alkalomra, hogy az oldal által már jól megszokott laza, érdekes, szakmai, de mindvégig szórakoztató és mindenki által érthető hangnemében osszák meg gondolataikat az aktuális témákról.

Az eddigi epizódokban téma volt többek között a hazai klubkultúra jövője, a vírus okozta intézkedések hatásai és már arról is beszélgettünk, hogy vajon hogyan fogunk bulizni, amikor erre újra lehetőség nyílik. A múlt heti kormányrendelettel ez hirtelen valósággá vált, így a ma esti vendégeinkkel az új szabályok adta lehetőségeket és kilátásokat beszéljük át.

Velünk lesz a főváros egyik meghatározó promótere Krikó, aki nevéhez többek között olyan projektek fűződnek, mint a The Debut, a Cinematiné és klubok, mint a Cinema Hall és Track Terrace, illetve a legújabb kezdeményezés a Sunset Corso, ami épp a nemrég véget ért buli stop alatt debütált. A sorozat első két hétvégéjének tapasztalatai mellett az általa menedzselt brandek várható megmozdulásaival kapcsolatban is képbe kerülhet, aki követi +Talks ma esti adását.

James Cole, azaz Bozóki János mindamellett, hogy Dj-ként országos hírnévre tett szert, évek óta meghatározó alakja a Dél-magyarországi éjszakai életnek, sikeres kiadó tulajdonos és a Magyar Dj Magazin alapítója, pont most hétvégén tér vissza az éjszakába, ráadásul duplán: szervezőként és Dj-ként, így őt erről az izgalmas felállásról is kérdezzük majd este.

Találkozzunk tehát ma este 9-től, a +Beats Facebook oldalán!