Így látja az party-k újraindulását két befolyásos hazai szervező

- 2 perces olvasmány
james cole kriko vendeg dj beszelgetes show

james cole kriko vendeg dj beszelgetes show

Az oldal talk show-jában, a +Talks-ban ezúttal a friss kormányrendelet kapcsán a bulik és a tánc jövője volt a középpontban, természetesen a már megszokott laza, érdekes, szakmai, ugyanakkor mindenki számára érthető stílusban. Persze mindez hazai viszonylatban, éppen ezért az itthoni szcéna kiemelkedő szervezői voltak a vendégeink, a Cinema Hall, a Cinematiné és a Debut egyik vezéralakja, Kriko, illetve a Badgirls frontembere, James Cole személyében. 

Mindkét promoter egyetértett abban, hogy már kijárt ez az enyhítés a szakmának, így nem érte őket villámcsapásként a rendelet, de az biztos, hogy nagy felüdülés ez a szakmabelieknek, hiszen vége az idegőrlő bizonytalanságnak. 

hogyan lesz tánca a következő hetekben, mi várható bulik terén Budapesten és vidéken❓❓▶️ a válaszokért↘️

Zveřejnil(a) PlusBeats dne Pondělí 22. června 2020

Megtudhattuk, hogyan reagáltak a hír hallatán és kiderült az is, hogy a Cinema Hall eredetileg tervezett előadói előbb vagy utóbb, de ellátogatnak hozzánk, ha minden jól megy. Ebbe természetesen beletartozik a Marco Carola-s buli is, amiről kiderült, hogy már van egy dátumunk, de egyelőre mivel pár kérdés még tisztázásra vár, a bejelentéssel még várnak.
Kriko mesélt az új koncepcióról is, a Sunset Corso-ról, ahol a gyönyörű Duna-parti panorámán és a zenén van a hangsúly.

James Cole pedig arról mesélt milyen érzés visszatérni a Dj pult mögé a nagy kihagyás után, illetve arról, hogy milyen bulik vannak most kilátásban. Továbbá az is kiderült, hogy számos rendezvény be van már tárazva Cinema Hall oldalról is, melyek egyelőre 500 főre vannak tervezve, de opcionálisan további jegykontingensek is elérhetők lesznek, ha a kormány folytatja a szabályozás enyhítését. 

Tehát az biztos, hogy be lesz pótolva ez a nagy kihagyás, de az is fix, hogy óriási lesz a hajtás, hiszen sokat vesztettünk a nyárból és így kénytelenek leszünk besűríteni a nyaralást és a bulikat röpke 2 hónapba.