Keményen buliztunk, sok zenét gyártottunk és alig aludtunk

- 2 perces olvasmány
jamie jones dj buli film élet 
jamie jones dj buli film élet 

A most napvilágot látott East End Rave Roots kisfilm mutatja be a világsztár életének azon korszakát, mely a leginkább formálta jelenlegi karrierjét, olyan helyszínekkel, mint a Phonica, T Bar és a Fabric, melyek szintén meghatározó pontok voltak Jamie Jones életében. 

View this post on Instagram

Me when the lockdown is over 🙌🏾

A post shared by Jamie Jones🌴🌴 (@jamiejonesmusic) on

Jamie őszintén beszél azokról az időkről, amik a leginkább befolyásolták ízlését, bemutatja a helyeket és megoszt néhány történetet bulis éveiből, melyek határozottan nem szokványosak. Elárulja azt is, hogy amikor Londonba érkezett tanulni, annak idején, nagyon magányos volt.

A KÉT SZÓ, AMI LEGINKÁBB MEGHATÁROZZA SZÁMOMRA EZT AZ IDŐSZAKOT: KREATÍV ÉS LAZA.

 mondta Jamie és hozzátette:

KEMÉNYEN BULIZTUNK, DE SOK ZENÉT GYÁRTOTTUNK MELLETTE ÉS NAGYON HOSSZÚ SZETTEKET JÁTSZOTTUNK, SZÓVAL ALIG ALUDTUNK.

A videóból kiderül az is, hogy gyakran úgy oldották meg a szállás problémát, hogy egy helyi hotelba beosontak és a folyosón aludtak. De nem ez az egyetlen érdekes sztori. Miközben bemutatja Jamie a helyszíneket, ahol karrierje elején pörgette a lemezeket, elmeséli azt is, hogyan csináltak igazi underground klubot egy nyilvános wc-ből, vagy azt, hogyan törtek be egy elhagyatott kocsiszervíz épületébe és csináltak a helyből diszkót. De mellékesen megmutatja azt a helyet is, ahol varázsgombát vettek anno haverjaival.

Őszintén beszél emellett a londoni undergound szcéna akkori idilli állapotáról, amikor a szervezők, promoterek és művészek nem próbáltak túltenni a másikon, csak jól érezték magukat és megosztották egymással kreatív ötleteiket. 

Végül pedig kitér a Fabric-os fellépéseire is, illetve arra, hogyan került oda és végülis, hogyan lett belőle a nagy Jamie Jones. 

SZERINTEM AZ ILYEN LAZA ERKÖLCSŰ IDŐSZAKOKBAN ISMERI MEG MAGÁT IGAZÁN AZ EMBER.

Forrás: RA