Pénteken jelenik meg Recondite hatodik albuma

- 2 perces olvasmány
plusbeats_recondite_album_kislemez_techno
recondite album kislemez techno 

Egyes vélemények szerint a legjobb elektronikus zenék az ezredforduló óta elsősorban a német vidékről érkeznek, s persze jönnek azok máshonnan is, nemcsak onnan, ami viszont onnan jön, az mindig a legjobbak közé sorolt. A bajor térség, isten háta mögötti területéről érkező Lorenz Brunner azaz Recondite atmoszférikus, és melodikus techno alapokból építkező, a korábbi munkáira is vissza-vissza kacsintó, hatodik, hamarosan megjelenő Dwell című albuma pedig ékes példája a fenti véleménynek. 

A leggyakrabban egyedül dolgozó elektronikus zenész és producer kiadványaiban az a jó, hogy nehéz behatárolni azt, amit hallunk, valamint megjelenései mindig erős egységet alkotnak, ezáltal nincs semmilyen hiányérzetünk hallgatásuk közben. A legújabb albuma is ezt támasztja alá. A zenéire lehet táncolni, a hangzás elektronikus, és mégis olyan kételkedő érzése van az embernek, hogy egy alternatív, a német művész víziói által megformált valóságban jár. Az albumon Recondite egyedi hangzása az ambientből, „kísérleti ízekből” és a melodikus technoból, valami megfoghatatlan merengős elegyet képez amit, ezúttal is lehetetlenség nem szeretni.

KÖVETKEZETES VAGYOK AZZAL, AMIT CSINÁLOK AKKOR IS, HA NEM TALÁLOM FEL MAGAMAT. EZ OLYAN, MINT AMIKOR KIRÁNDULSZ ÉS MEGÁLLSZ, HOGY MEGCSODÁLD A TÁJ LÁTVÁNYÁT, TALÁN TUDOD MELYIK ÚTVONALON MÉSZ TOVÁBB, DE AZ ADOTT PILLANATBAN CSAK MERENGSZ, TÖPRENGSZ RAJTA.

A különböző lágy dallamok határain történő felfedezés, kalandozás és az önmagában történő belső merengés a legújabb kiadványa alapján úgy tűnik meghozta a várt eredményt, mert Recondite élete egyik legkülönlegesebb albumát adhatja ki január 24-én. A Dwell, azaz Merengés című albuma a Ghostly International-nél jelenik majd meg akárcsak az 5 évvel ezelőtti, 2013-as, Hinterlands. 

Az albumon hatodikként helyet foglaló Cure már hallgatható. A darab hű maradt a címéhez, hiszen a könnyed dallamok, és a jellegzetesen hipnotikus csengésű hangok összjátékának segítségével ápolja, gyógyítja, kezeli és ezáltal megérinti a hallgató lelkét, mindamellett, hogy mesteri módon kreál a végtelenbe elvágyódó atmoszferikus hangulatot.