Jay Lumen legújabb szerzeménye tarol a Beatport-on

- < 1 perces olvasmány
saját, Footwork kiadón megjelent Planet III, pillanatnyilag a legfelkapottabb zenének számít a Beatport-on, az első helyen áll a legfelkapottabb techno
jay lumen előadó kislemez album

Jay Lumen az év végén sem lassít, friss szerzeményével csak úgy hasít a legnagyobb digitális zeneáruház, a Beatport különböző listáin. A saját, Footwork kiadón megjelent Planet III, pillanatnyilag a legfelkapottabb zenének számít a Beatport-on, az első helyen áll a legfelkapottabb techno kategóriában, harmadik a techno track-ek között és az összesített Top 100 között is a 12. helyen áll!

A siker nem véletlen, ezúttal is igazi acid bombát dobott le hazánk fia, 303-as szinti hangok, kövér basszusok, rendkívül feszes dallamvezetés, aminek összhatása nem csak a különböző listákon elsöprő, de a tánctéren is.
Itt például Madrid legendás klubjának, a Fabrik-nek a parkettjén, ahol már megjelenés előtt, az Elrow ottani Halloween buliján is tesztelésre került:

A november elsején megjelent track-et itt lehet beszerezni, élőben, még idén, többek között  Svájc, Németország, Törökország, Anglia válogatott táncterei mellett, itthon Debrecenben és Győrben is lehet bulizni rá egyet.