Jay Lumen hamarosan egy legendás techno kiadón debütál

- 3 perces olvasmány
jay lumen kiadó megjelenés techno
jay lumen kiadó megjelenés techno

Jay Lumen csatlakozott a méltán ikonikussá vált Pan-Pot duó által menedzselt Second State kiadóhoz, így a Drumcode mellett már a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét.
A német label-nél többek között Amelie Lens, Klangkuenstler, Joseph Capriati, Industrialyzer, Stephan Bodzin, The Advent, Nicole Moudaber, Wehbba és persze az alapítók, a Pan-Pot is alkot, ezentúl pedig Jay Lumen munkáival is találkozhatunk.

Jay Lumen igyekszik a jelenleg nem túl üdítő helyzetet is a lehető leghasznosabban tölteni. A világ legtöbb táján állnak a rendezvények és itthon még az 500 fős rendezvényekkel is a világ szerencsésebb országai közé tartozunk, így a partyélet finoman szólva sincs a csúcson. Jay ezt az időszakot a jelenlegi szabályozás által engedett fellépések és heti stream műsora mellett kreatívan, javarészt a stúdiójában tölti és egyre másra új dalok kerülnek ki a kezei közül. Így nem csoda ha sorban állnak a tervezett és elkészült kislemezek.

Hazánk büszkesége rendkívül sikeres producernek számít, mi sem jelzi ezt jobban a számtalan No.1 és Top10-es szerzemény, amelyekkel még a Billboard legjobb 10 dala között is feltűnt. Számtalan kolléga mellett a Pan-Pot is játszotta dalait így nem csoda, hogy felfigyeltek a munkásságára.
A legendás duó kiadója is igencsak meghatározó labelnek számít, innen indult el Amelie Lens igazi sikere a Contradiction kislemezzel, de Roberto Capuano és Luigi Madonna Midfield dala is általuk vált világhírűvé, míg Klangkuenstler is a Second State istállója által lépett be úgy igazán a techno világába.

UTOLJÁRA TALÁN LOS ANGELESBEN AZ EXCHANGE KLUBBAN JÁTSZOTTAM EGYÜTT A PAN-POT DUÓVAL. IGAZÁN JÓ FEJEK VOLTAK ÉS MONDTÁK, HOGY MENNYIT JÁTSZOTTÁK A DARK ROOMS DALOMAT ANNAK IDEJÉN ÉS, HOGY A CONSCIOUSNESS, A BALANCE ÉS EGY CSOMÓ DALOM TETSZIK NEKIK. AKKOR MÉG NEM GONDOLTAM, HOGY SZÁMÍTANAK RÁM A SECOND STATE ESETÉBEN. IGAZÁN JÓL ESIK, HOGY EZ AZ IDŐ IS ELJÖTT. KÖSZÖNÖM NEKIK!

– nyilatkozta Jay, a hír kapcsán.

Jay Lumen, a kiadónál debütáló trackjéről annyit lehet tudni, hogy a tervek szerint idén decemberben lát majd napvilágot, addig viszont a saját, Footwork kiadójánál is hallhatunk tőle újdonságokat, a további, jelenleg még nem publikus megjelenések mellett