Jay Lumen és Sobek volt a legutóbbi +Talks vendége

- 3 perces olvasmány
jay lumen sobek vendég dj beszélgetés show
jay lumen sobek vendég dj beszélgetés show

Ezerrel dübörög az oldalunk, +Talks névre hallgató beszélgetés sorozata, vagy talk show-ja, ha úgy tetszik, és szünet nélkül hozza el a hazai szcéna kiemelkedő arcait. Persze mindezt az oldal által már jól megszokott laza, érdekes, szakmai, de mindvégig szórakoztató és mindenki által érthető hangnemében, ezzel is közelebb hozva egymáshoz a szakma szereplőit és a közönséget.

Ezúttal Jay Lumen-t és Sobek-et kérdeztük, nem csak a jelenlegi helyzetről, de a magánéleti kihívásokról is, illetve arról, hogy milyen nehézségekkel néz szembe egy nemzetközi karriert befutó előadó. Ismételten beigazolódott Kölsch jóslata, miszerint ez a kényszerpihenő sokkal több kreatív időt és így számos új, minőségi alkotást eredményezett, például Jay esetében is.

 Életpályával kapcsolatos tanácsokat is kaphattunk, hiszen Jay kitért arra is, hogy a zene mennyire meghatározó része az életének, hogy konkrétan a zene az a biztos pont, ami át segítette őt a nehézségeken. Karrier szempontjából sem árt megfogadni Jay tanácsát, miszerint fontos fejben megerősödni mielőtt bármibe kezdünk, hiszen csak így tudunk szembenézni az akadályokkal és csak így vagyunk képesek feldolgozni a súlyosabb gondokat. 

+Talks Jay Lumen-el és Sobek-el🔛🔛

Zveřejnil(a) PlusBeats dne Pondělí 15. června 2020

Sobek arról beszélt, hogy a szakmádba vetett hited és az önbizalom mennyit számít ezen a területen, ahol kétség kívül komoly problémákat okozhat a megkeresések hiánya vagy egy megjelenés népszerűtlensége. A nemzetközi karrier nála is megnehezítette az egyensúly fenntartását a család és a munka között, de szerencsére Sobek, mint családapa, könnyen kezeli ezt a helyzetet. 

Mindkét előadó hangsúlyozta, hogy fontos a csapatmunka a szakmában, főleg manapság, amikor rengeteg témához és területhez kell érteni. Konkrétan egyfajta előfeltétele ez a sikernek, hiszen ha nincs egy csapat mögötted, amiben megbízol, garantáltan nem haladsz előre. 

Emellett Jay mesélt a Gömbkilátós szettjéről is, ami egy lélegzetelállító, naplementés panoráma kíséretében valósult meg, a BeMassive Horizon szervezésében. Sobek is extra streammel jelentkezik, őt mexikói Mixmag kérte fel egy különleges zenélésre. A két művész azt is megosztotta velünk, hogy a virushelyzet lecsengésével hatalmas hajtásra készülnek, hiszen mindenki tűkön ül a bulikra várva már most is.

IDŐKÖZBEN MEGÉRKEZETT AZ ERRE VONATKOZÓ ÓVATOS START IS: