Durva, teltházas bulin veretett Jay Lumen Szlovéniában

- 2 perces olvasmány
jay lumen szlovénia teltház
jay lumen szlovénia teltház

Jay Lumen-el kapcsolatban már megszokhattuk, hogy időről időre valami kiemelkedő történik, ezúttal a legendás Ambasada Gavioli vendégeként kápráztatta el a javarészt szlovén és olasz közönséget.
Ezt ugyan már előtte többen is sikeresen abszolválták, ám az idei évtől teljesen zárt rendszerben működtetett klub életében nem gyakran volt arra példa, hogy a meghirdetett bulira egy óra alatt az összes belépőt eladják.
A március 22-i megmozduláson végül 800 szerencsés vehetett részt, akik, az alábbi videót elnézve tényleg kivételesnek érezhették magukat:

Bár az előző években tulajdonos váltások és különböző nehézségek akadályozták a zökkenőmentes üzemelést, mostanra a helyzet stabilizálódott és az új koncepció, ami egy évben összesen 8-10 rendezvény megszervezését jelenti,  beválni látszik. Nem csoda, hiszen olyan nevek fordulnak meg ott rendszeresen, mint Pan-Pot, Richie Hawtin, Sven Vath, Tale Of Us, John Digweed, Solomun, ezúttal pedig Jay Lumen headlineolta az estét, aki amellett, hogy garantálta a megtelt táblát,olyan bulit kerekített az est folyamán, amire a közönség egész biztosan egyedülálló élményként fog emlékezni még jó sokáig. De nem csak ők, Jay is:

“Az Ambasada Gavioli minden DJ számára egy fontos állomás, ahogy nekem is az volt. Fantasztikus élményben volt részem és nem csalódtam sem a közönségben, sem a klub szervezésében. Egyedi, családias közege volt az egész estének, annak ellenére, hogy egy világhírű klubról beszélünk. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki ott volt.”

View this post on Instagram

Hmmm… can I play some 303 sounds? 😂

A post shared by Jay Lumen (@jay_lumen) on

Ugyan még csak áprilist írunk, de idén játszott már Hollandiában, Quatarban, Horvátországban, Spanyolországban és Angliában is , illetve túl van egy 8 állomásos németországi turnén. Jay Lumen tehát nem nagyon áll meg pihenni idén sem, viszont a hazai rajongók abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nem kell vele együtt világkörüli turnéra indulniuk, ha látni szeretnék, ugyanis idén minden jelentős hazai fesztiválunkon, és számos hazai klub vendégeként is pöröghetnek rá a következő hónapokban.