Jay Lumen Peruban és Kolumbiában zúzta le az új évet

- 3 perces olvasmány
jay lumen techno tour dél amerika 
jay lumen techno tour dél amerika 

Jay Lumen Dél-Amerika két, talán legpezsgőbb országában, Peruban és Kolumbiában kezdte meg 2020-as turnéját. Mindkét országban igazán átütő helyszínen és hatalmas érdeklődés mellett léphetett fel és többek között, többszörös No.1 dalával, a Planet III-al, ami jelenleg is, immáron több mint 2 hónapja szerepel a Beatport Techno Top 10-ben.

Úgy tűnik, Jay Lumen 2020-ban sem tervezi, hogy alacsonyabb fokozatra kapcsol, sőt. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy január elsején már el is indította az évet a legendás, Far Away fesztiválokat jegyző, Fiesta Is organizáció rendezvényén, a perui Limában, hogy pár nappal később Kolumbiában folytassa turnéját, az új generációs fesztiválok egyik legígéretesebbjén, a Blackbox Festival-on.

Jay Lumen live at Fiesta Is NYE Lima Peru

Happy New Year from Lima!Thanks for the great show last night at Fiesta Is party! 🙂

Posted by Jay Lumen on Wednesday, January 1, 2020

Jay mind Peruban, mind Kolumbiában számtalanszor játszott már.
Kolumbiában többek között szerepelt Richie Hawtin legendás Minus kiadójának turnévendégeként, míg Limában rendszeresen színpadra áll a Far Away fesztivál több tízezres tömege előtt is. Így a közönség rendszeres visszatérőként üdvözölhette őt a dél-amerikai atmoszférában.

Jay Lumen-ről tudható, hogy nagy filmrajongó, így nem csoda, hogy visszalátogatott a floridai Universal Studio parkjába és megnézte a Disney’s Hollywood Studios legújabb szenzációját a Star Wars: Galaxy’s Edge attrakcióját is, ahol a teljes életnagyságban felépített Millennium Falcon-t is láthatta és még vezetni is volt szerencséje.

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM, AKI VELEM ÜNNEPELTE AZ ÚJESZTENDŐT DÉL-AMERIKÁBAN ÉS EZÚTON KÍVÁNOK BOLDOG, BÉKÉS ÉS EGÉSZSÉGBEN, SZERETETBEN GAZDAG 2020-AS ÉVET MINDENKINEK!
REMEK 12 HÓNAPON VAGYOK TÚL ÉS SZERENCSÉRE AZ IDEI ÉV IS FANTASZTIKUSAN INDULT. IMÁDOM MIND PERUT, MIND KOLUMBIÁT ÉS HIHETETLENÜL INTENZÍV BULIKON JÁTSZHATTAM MINDKÉT ORSZÁGBAN, FANTASZTIKUS KÖZÖNSÉGEK ELŐTT. PERSZE AZ SEM VOLT HÁTRÁNY, HOGY KOLUMBIÁBAN ÉJJEL IS 28 FOK VOLT, ÍGY EGY KICSIT KISZAKADHATTAM AZ EURÓPAI TÉLBŐL. 🙂 AMI PEDIG A PIHENÉST ILLETI, A UNIVERSAL MINDIG ÓRIÁSI ÉLMÉNY A DISNEY ÚJ STAR WARS: GALAXY’S EDGE AZ ÖSSZES ATTRAKCIÓVAL PEDIG VISSZAHOZTA A GYERMEKKOROMAT. A FELÉPÍTETT VÁROS, AZ ÉLETNAGYSÁGÚ MILLENNIUM FALCON, AMIT EGY RIDEON VEZETNI IS LEHET, AZ X-WING ÉS MÉG SOROLHATNÁM. AKÁRCSAK AZ AVATAR FELÉPÍTETT  PANDORÁJA, VAGY AZ HOGY REPÜLHETÜNK IKRAN (MONTAIN BANSHEE) HÁTÁN EGY 4D ATTRAKCIÓVAL. HIHETETLEN ÉRZELMEKET ÉLTEM MEG.
NEM IS KÍVÁNHATNÉK JOBB KEZDÉST AZ ÚJÉVRE.

Jay Lumen-et legközelebb január 25-én kaphatjátok el itthon, akkor az Akváriumban lesz hallható, egészen biztosan ezzel a friss megjelenésével is: