A Beatport szerint Jay Lumen track-je az év nyolcadik legjobbja

- 2 perces olvasmány
jay lumen track Beatport top 8
jay lumen track beatport top 8

Számtalan, az előző évet összefoglaló értékelés látott napvilágot az utóbbi hetekben,
klubok, Dj-k, producerek, zenék kerültek értékelésre, amik egytől egyig 2018 kiemelkedő
teljesítményeiről hivatottak hírt adni. Hazai viszonylatban azonban kiemelkedik mindközül
a Beatport csapata által összeállított 100-as lista, amely szerint az előz év nyolcadik legjobb zenéje, a Jay Lumen által írt Asteroid lett.

Már a helyezést megelőzően is történelmet írt a track, azzal, hogy a BBC Radio 1-tól kezdve a legnagyobb fesztiválokon át, a legkisebb klubokig mindenütt felcsendült,
ezzel az előző év klubhimnusszá válva, mindamellett, hogy a Beatport techno chart-ján hónapokig az első helyen állt, számos elektronikuszenei rádió játszási listáit vezette,
vagy azok előkelő helyeit foglalta el mind Európában, mind a tengerentúlon.

Hatalmas köszönet a Beatport csapatának, hogy méltónak találták a dalomat arra, hogy beférjen a 10 legjobb szerzemény közé az egész 2018-as esztendőben. Ez óriási megtiszteltetés. Ám elsősorban a közönségnek köszönöm és mindazoknak, akik szeretnek, követnek, vagy csak simán örömüket lelik az épp aktuális agyszüleményeimben, melyeket minden figyelmeztetés nélkül a világ elé tárok, dalok formájában. 🙂 Köszönöm szépen azt a rengeteg pozitív energiát, amit estéről estére, fellépésről fellépésre kapok Tőletek!

-nyiltakozta Jay Lumen, a hír kapcsán.

A lista első helyét egyébként Anna szerezte meg, Hidden Beauties track-jével, ami a Kompakt-nál látott napvilágot lassan pont egy éve, megelőzve ezzel Weiss, Tiga, vagy éppen Adam Beyer, Maceo Plex de még Amelie Lens egy – egy szerzeményét is.

Az eredetileg Brazíliából származó, nem mellesleg gyönyörű Djane már jó pár éve
stabilan uralja a nemzetközi elektronikus zenei szcénát, a számtalan fellépés mellett, rengeteg időt tölt stúdióban, aminek egyértelmű bizonyítéka ez a győzelem is.

Brazil ANNAlog techno ütemek