Non stop techno a világ körül

- 3 perces olvasmány
jay_lumen_turnézi_plusbeats.net

Jay Lumen szinte megállás nélkül turnézik a világ körül, az utóbbi hetekben Las Vegas, Tampa, Toronto, Montreal voltak a tengerentúli desztinációk, hogy aztán visszatérve az öreg kontinensre, Hollandiában az 18hrs Festival fő színpadán játsszon egy őrületes szettet, majd pedig Csehország és Bulgária mellett természetesen a hazai fellépéseknek is eleget tett.

A post shared by Jay Lumen (@jay_lumen) on

Ezúttal az Egyesült Államokbeli Tampa volt a kiinduló pont, ahol a The Kennedy vendégeként pörgette a feszes ütemeket, majd az AIM fesztivál montreali állomásának vendége volt, ahol többek között a nagy öreg, Danny Tenaglia oldalán játszhatott.
Még aznap éjjel egy másik kanadai helyszín, Toronto mega klubja a Rebel várta, melynek Noir névre keresztelt underground termét varázsolta el.

Ezt követően 2 napnyi megérdemelt pihenés következett Floridában, egész pontosan Orlando-ban, ahol megvolt a világhírű Universal Studios valamennyi látványossága, így az az Abszol út, Ollivanders pálcaboltja és a Harry Potter-es Roxfort is.

Viva Las Vegas! 🙂 See you tonight at Techno Tuesdays event of Tacos & Beer.

A post shared by Jay Lumen (@jay_lumen) on

A szinte villanásnyi pihenő után jöhetett Las Vegas, és a Techno Taco Tuesday klub esemény, ami gyakorlatilag az egyetlen techno-t és minőségi  elektronikus zenét felvonultató rendezvény a városban. A 4 órás szettet követően másnap még egy kis városnézésre is maradt idő, hogy aztán egy gyors hazarepülést követően egy bajai felkérésnek tegyen eleget.
Másnap már Hollandia következett és az 18hrs Festival nagyszínpada, melyen egy igen masszív 2 órás szettet prezentált a több ezres közönségnek.

Ezután jöhetett Csehország, egész pontosan Prága legújabb gyöngyszeme az EPIC, mely a jelen és a jövő legjobb technikáival igyekszik a vendégkörét elkápráztatni.
Végül, de nem utolsó sorban Jay megérkezett Bulgáriába, hogy a mára világhírűvé vált Cacao Beach Club csütörtöki buliján okozzon igazi libabőrös 2 és fél órát, mind a helyi, mind az ott nyaraló és szép számban megjelent magyar közönségnek.

@cacaobeachofficial was amazing 2 days ago. Thanks to all of You! 🙂

A post shared by Jay Lumen (@jay_lumen) on

“Las Vegas, Toronto, Montreal, Tampa, Prága, Magyarország, Hollandia, Prága? Választani sem tudnék. Fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb az összes helyszínen. Volt, ahol igazi nagybetűs fesztivál érzés kerített hatalmába, volt ahol az az igazi sötét és közvetlenül interaktív klub rezgés ölelt magához. Óriási volt és hatalmas köszönet mind a közönségnek, mind a szervezőknek és a saját teamemnek is a remek munkáért.
Az meg már külön jutalom, hogy volt időm eljutni a Universal Studios orlandoi élményparkjába is, hiszen így már átélhettem az élményt mind az ottani, mind a los angelesi parkjukban. Hihetetlen volt. Aki annyira szereti a filmeket, mint én az egy igazi nagy mesés csodaként éli meg. Többek között ezért is köszönöm a sorsnak, hogy azt csinálhatom, amit imádok és mellé bejárhatom a világot.”

Nem mondhatjuk tehát, hogy Jay Lumen lazára venné a tempót, akár turnénaptáráról, akár szettjeiről beszélünk.