Friss albummal jelentkezett a születésnapos Jeff Mills

- 2 perces olvasmány
jeff mills album megjelenés nagylemez vol.8

jeff mills album megjelenés nagylemez vol.8

Jeff Mills-t aligha kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a techno egyik legjelentősebb alakjáról és úttörőjéről beszélünk, aki mindamellett, hogy zenetörténeti legenda, zseniális live act-jeivel is kitűnik a tömegből. Ezek alapján kijelenthetjük, hogy egy megkerülhetetlen alakja a szcénának. 

View this post on Instagram

Vol. 8 is out today on Axis Records! #millsart

A post shared by Jeff Mills (@jeff_mills_official) on

Az Axis Records atyja most dobta piacra legújabb nagylemezét, amely az Every Dog Has Its Day sorozatnak a nyolcadik epizódja. A lemez saját kiadóján jelent meg Millsart alteregója alatt és kétség kívül méltó folytatása Jeff zenei utazásának. 

A projekt még 2000-ben vette kezdetét, aminek hetedik kiadása mellesleg múlt hónapban jött ki, de nem lepődünk meg, hiszen ez egy produktív időszak minden művész számára. Az egész koncepciója egyébként arról szól, hogy miképp mérlegel az egyén élete során a pozitívumok és negatívumok között, mondta Mills a megjelenés kapcsán.

A művész hozzátette, hogy ebben a kiadásban nagy szerepet kapnak a jazz elemei, miközben az elektronikus népzenéhez hasonlította a lemez tartalmát. Mellesleg az egész kiadót ebbe az irányba tervezi elvinni, klasszikus és filmzenei irányzatokkal színezve. 

A teljes tracklista így fest:

  1. The Shrine
  2. Analogue Afternoon
  3. Mango Tree Drop
  4. Sister Wilcox
  5. Star Traveller’s Breakdown
  6. The Wind feat. Hester & Anna F
  7. What Confucious Meant
  8. The Theory Of Soul Food
  9. Axis Identification