Jogerőre emelkdett Marco Carola millió eurós büntetése

- 2 perces olvasmány

Az előző szezonban Sven Vath és Cocoon estje igazolt át a Pacha-ba, idén Marco Carola és a Music On kerül megrendezésre, Ibiza legendás klubjában. Mindkét sorozat a hasonlóan híres Amnesia-ból indult hódító útjára, de míg Sven Vath a Cocoon est 20. évadját ismét az Amnesia-ban ünnepli, addig Carola, a jelenlegi helyzet alapján nem biztos, hogy valaha is visszatérhet oda.

View this post on Instagram

Music On lineup ibiza 2019… let’s dance!

A post shared by Marco Carola (@marcocarola) on

Ennek oka, hogy Sven-el ellentétben ő úgy hagyta ott egykori rezidenciáját, hogy élő szerződés köti a klubhoz. Az első Pacha-s buli csütörtökön meg is volt, ami azt jelenti, hogy Carola, 2,4 millió euró kártérítést köteles fizetni az Amnesia-t üzemeltető csapatnak. Erre ráadásul nem csak az érvényben lévő szerződés, de már egy hatályos bírósági döntés is kötelezi, ugyanis az olasz legenda pert vesztett az ügyben, a spanyol klubbal szemben.

A közel 777 millió forintos büntetés igen komoly összegnek néz ki, aminek mértéke jól jelzi, hogy milyen értéket és bevételt jelent egy Carola szintű művész a kluboknak, így nem véletlenül került rögzítésre, kárpótlás címén, a szóban forgó szerződésben, ami akkor jár a klubnak, ha a Marco Carola és Music On márkanevek bárhol máshol felhasználásra kerülnek a szigeten. Most pedig pontosan ez történt…


Ráadásul nem csak a Pacha-ban, hanem azt követően a Blue Marlin klubban is játszott egy szettet, ami alapján arra lehet következtetni, hogy őt és a csapatát nem különösebben hatotta meg a tiltás.
Közben az előző ügynöksége is pert indított ellene, akik több millió eurós kárt kívánnak behajtani rajta, aminek mértéke olyan nagy, hogy ingatlnjainak lefoglalását és számláinak zárolását kérik az ügyben illetékles bíróságtól.

Forrás: Diario de Ibiza