Remix versenyt hirdet a KAS:ST

- 2 perces olvasmány
kas:st techno remix verseny

kas:st techno remix verseny

A francia techno duó nevével már biztosan találkozott mindenki, aki egy picit is jártas a műfajban. A Tale of Us féle Afterlife-hoz hasonlóan, melyen mellesleg visszatérő vendégnek számítanak, a francia srácok is rendelkeznek egy kiadóval, ami a Flyance nevet kapta és a valamivel keményebb hangzást képviseli. 

Május 9-én látogatott volna el hozzánk a duó a PRLLX szervezésében, a szintén az Afterlife-ról ismert Mathame páros kíséretében, de legnagyobb bánatunkra meghiúsult a rendezvény, ami remélhetőleg előbb vagy utóbb, de pótlásra kerül. 

A közelmúltban látott napvilágot saját kiadójukon a legújabb KAS:ST EP, a Road To Nowhere, ami hatalmas siker volt a maga több milliós nézettségével, számos streaming platformon, most pedig bárkinek lehetősége van megmérettetni magát és az EP 4 fő track-je közül választva, versenybe szállni saját feldolgozásával. 

A remixelhető trekkek pedig a névadó Road To Nowhere, a Hell On Earth, melyhez egy finoman szólva is erős videoklip társult, az Astral Talk, ami műfaj tekintetében kitűnik a többi közül és végezetül a többihez hasonlóan hipnotikus hangzású Lost Souls. 

A feldolgozások leadására május 11-ig van lehetőség a kasstpromo@gmail.com e-mail címen, eredményhirdetés pedig május 18-án várható. 

A 4 kiválasztott remix pedig kiadásra kerül a srácok kiadóján, vagyis a Flyance Records-nál digitális és bakelit formában egyaránt, szóval hajrá minden hazai techno producernek!