Kecskeméti szervezők, amerikai Dj-nek akartak beállítani egy egyetemistát

- 3 perces olvasmány

Egy feltörekvő kecskeméti illetőségű szervező csapat, a Bangers Crew a most pénteki, a Mirage klubba szervezett bulijuk line-up-ját úgy szerették volna feldobni, hogy egy nem létező amerikai Dj-t hirdetnek meg, ám mielőtt bármi történt volna lebuktak és végül az egész esemény törlésre került. Egy kiszivárgott magánbeszélgetésből kiderül, hogy a bulit szervező, egy ismerősét szerette volna meggyőzni, vállalja el az amerikai sztár Dj szerepét, mivel a kinézete alapján tökéletesen eladható lett volna ebben a felállásban, és még djznie sem kellett volna.

Mivel te azért elég karakteres és simán kinézni belőled bárki, hogy egy külföldi sztár vagy 😀 Az lenne a kérdésem, hogy benne lennél-e egy ilyen buliban. Ha DJ-pultot tudsz kezelni, az még jobb, de ha nem, nekem az sem probléma. Kecskeméten úgysem ismer senki, talán így az imageod nem rombolná.

– idéz az ominózus beszélgetésből a 444.hu.

Időközben megszólalt az ügy kacsán a rendezvényt befogadó klub is:

Kedves Mindenki!
Mérhetetlen szomorúsággal figyeljük azon történéseket, mi szerint a Bangers Crew rendezvényszervező csoport, hazugságokkal megvezetve – egy ál DJ köré építette fel az eseményét. Érthetetlenül ülünk a történtek előtt. A szórakozóhely teljesen elhatárolódik minden ilyesfajta fogyasztói megtévesztéstől. A Mirage ezután TÖRLI az eseményt, a rendezvény nem fog megrendezésre kerülni, majd a Bangers Crew tagjait arra kérjük , hogy minden elővételes jegy árát szíveskedjenek visszafizetni a károsultaknak. Mi amikor arra adtuk a fejünk, hogy a Naés és a Goose Bár mellett szükség lehet még egy igényes, ámbár más koncepciójú szórakozási lehetőségre nem erre gondoltunk. Reméljük az októberi programjainkon és az októbertől induló könnyűzenei koncertjeinken tudunk bizonyítani.

A Bangers Crew a történtek után egy átgondolatlan gagnek nevezte az esetet, amivel senkit nem volt céljuk átverni, vagy megtéveszteni:

Mindenek előtt szeretnénk az egész Bangers Crew nevében elnézést kérni a tegnap történt események miatt. Természetesen átverni senkit nem szerettünk volna, sem a szakmabelieket ezzel minősíteni. Ahogy azt eddigi három év összes Bangers rendezvényén Ti is tapasztalhattátok, a mostani bulin is a célunk az volt, hogy minél nagyobb és különlegesebb hangulatot teremtsünk. A mostani tervünk, amit minden rosszindulat és megtévesztés nélkül egy kisebb gagnek találtunk ki, sajnos nem volt alaposan átgondolt. Ezért még egyszer elnézést kértünk. Értelemszerűen az eddigi jegyet vásárlóknak visszafizetjük a belépők árát. Reméljük a mostani esettől függetlenül az elmúlt évek rendezvényeire kellemes emlékekkel tudtok visszagondolni!

A történet ugyan több ponton is kérdéseket vet fel, de a legnagyobb rejtély mégis az, hogy az internet mindent látó és tudó világában, hogy gondolhatja bárki is, hogy 2 másodpercnél hosszabb ideig fent lehet tartanai egy olyan állítást ami nem igaz, és ami két kattintás után azonnal leellenőrizhető.