Ezekben a bizonytalan időkben, meg kell gondolnom minden elköltött dollárt

- 3 perces olvasmány

Világszerte kb. mindenhol bezártak a klubok, fesztiválok és bulik maradnak el. Ennek következtében jelentős veszteségeket könyvel el a szcéna összes szereplője, de mindenki igyekszik megértő lenni a helyzet kapcsán. Az ügynökségek visszautalják az előre kifizetett fellépti díjakat, a szervezők megpróbálják új időpontban megszervezni a mostanában esedékes bulit, a közönség pedig türelmes a már előre megvett belépők kapcsán.
Persze kivételek mindig akadnak, most Kenny Larkin tűnik ki a sorból, aki az A38-on lépett volna fel, a Lavalava szervezésében, ám a rendkívüli helyzetre való tekintettel ez nem történhet most meg. Manapság nincs ebben semmi meglepő, az viszont annál inkább érthetetlen, hogy Kenny Larkin nem hajlandó visszafizetni a számára előre elutalt fellépés díját.

STATEMENT // Dear friends, promoters of the world!Let us share a story with you all. For our March party we invited…

Zveřejnil(a) LavaLava dne Sobota 28. března 2020

A Lavalava csapat mai posztjából kiderül, hogy hosszas egyeztetéseket követően sem jutottak dűlőre az amerikai ikonnal, aki így valószínűsíthetően legalább másfél millió forinttal károsítja meg a csapatot, így a nyilvánossághoz fordultak az ügy kapcsán. Úgy tűnik sikerrel, ugyanis a bejegyzést ez idáig közel 200-an osztották meg, 400-an reagáltak rá és a hozzászólások is 100 felett járnak.

It’s come to my attention that a promoter, named Mate Tollner, and a label called Lavalava has posted a situation about…

Zveřejnil(a) Kenny Larkin dne Sobota 28. března 2020

Közben Kenny Larkin-hoz is eljutott a bejegyzés, tegnap este egy külön posztban reagált, melyben kifejti, hogy a fellépés előtt 3 héttel érkezett meg hozzá a fellépés díjának az első fele, akkor ő már a teljes díjra számított, mivel úgynevezett „landed” megegyezés volt, azaz a repülőjegy is ebből került fedezésre. A hátralévő díj, közös megegyezést követően végül később került kiutalásra, pár nappal a vírus következtében történt korlátozások előtt. A történet további része már ismert, hosszas tárgyalások vették kezdetét a fellépés új időpontját illetően és az addigi visszautalás kapcsán, amit Kenny általa sem tagadva, visszautasított.

EZEKBEN A BIZONYTALAN IDŐKBEN, MINT MINDENKI MÁSNAK, NEKEM IS MEG KELL GONDOLNOM MINDEN ELKÖLTÖTT DOLLÁRT.

– fejti ki posztjában az indokait az amerikai művész.
Hozzáteszi azt is, hogy 30 éves karrierje alatt nem gyakran fordult elő, hogy fellépést mondott volna le vagy, hogy visszaélt volna a helyzetével, így kiváltképp nem érti a csapat lépését, ami rendkívül rossz színben igyekszik őt feltüntetni.