A hazai termékek, ötletek és megvalósítások támogatása mindig szimpatikus, kiváltképp, ha az egyben magas szintű minőséget is képvisel. A művészetek terén, azon belül is az elektronikus zenei vonalon hazánk is büszkélkedhet jó pár olyan előadóval, akikre méltán figyel a világ is, így aztán mi magunk is büszkék lehetünk rájuk, de ezen túl, talán egy kicsit többet is bulizhatnánk az őket prezentáló partyk-on. A Lock klub, legújabb szervezése pontosan ezt kívánja pótolni, így a Lock The House – Hallgass Hazait, roppant találó elnevezésű sorozat, számukra biztosít lehetőséget, na meg a party-k népének, a megfelelő környezetben való bulizásra.

A novemberben igencsak nagy sikerrel debütált sorozat, most szombaton folytatódik, akárcsak az első alkalommal, ezúttal is tisztán hazai line-up-al. Mindez egy kivételes hangulatú klub falai között, a Lock-ban, ahol holnap este hallható lesz a We Are Cre8tion atya Chriss Ronson, a Badgirls alapító James Cole, illetve Gregory S, aki Peter Makto-val egyre komolyabb produceri sikereket érnek el nemzetközi szinten is. Fellép még a különleges live produkcióiról ismert Indigo Theory , továbbá a Cruisin és HiFly rezidens James Grow, és Sam Monori is.

A line-up alapján már szinte mini fesztiválnak beillő eseményre, itt lehet gyülekezni, garantáltan hangulatba pedig akár az alábbi mix elindításával lehet kerülni: