Kölsch szerint minőségi zenék sora várható 2021-re

- 2 perces olvasmány
kölsch kreatív munka megjelenés album
kölsch kreatív munka megjelenés album

A dán elektronikus zenei mester, Kölsch a Tomorrowland csapatával osztotta meg gondolatait nemrég  melyek szerint a járvány ideje alatti, turné mentes időszak következtében, „lenyűgöző” zenék fognak születni. 

View this post on Instagram

Live stream from my studio tomorrow 4 pm CET #kolschofficial

A post shared by Kölsch (@kolschofficial) on

A 43 éves producer megosztotta az elmúlt hetek tapasztalatait és azt is elmondta, hogy miután elvesztett egy családtagot a vírus miatt, meglehetősen nehéz volt számára az elmúlt időszak.
Az is kiderült, hogy kifejezetten támogatja a minél több otthon tartózkodást, amivel szerinte is a leginkább fékezhető a vírus és amit egyébként nagyon hasznosan is el lehet tölteni. Ő például a most rendelkezésre álló szabadidőt arra fordítja, hogy művészi oldalát fejlessze és gondozza. Ezek alapján nagyon sok időt tölt stúdiózással és aktívan küldözgetik egymásnak az anyagokat, producer társaival.  Úgy jellemezte ezt, mint a

MŰVÉSZEK KÖZTI KREATIVITÁS KIBONTAKOZÁSÁNAK IDŐSZAKA

A munka eredménye közben már kézzelfogható, a most megjelent új EP, a Time/Sleeper Must Awaken zseniális lett, és az interjúból kiindulva számos kollaborációs megjelenésre is számíthatunk a dán muzsikustól, miközben heti szinten jelentkezik élőben a nappalijából:

Zveřejnil(a) Kölsch dne Neděle 29. března 2020