Könyv jelenik meg, amiből bárki megtanulhat djézni

- 2 perces olvasmány
könyv house techno trance trap hip-hop
könyv house techno trance trap hip-hop

A How To Dj szakkönyv ,a Future Djs szerzői és alapítói, vagyis Austen Smart, Scott Smart és Tom Dent gondozásában született meg, akik amellett, hogy maguk is Dj-k, oktatók is, több, zenével foglalkozó intézményben. A leírás szerint mindent tartalmaz a szerzemény, amit egy lemezlovasnak manapság tudni kell. 

MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGE VAN EGY A MIXELÉS TUDOMÁNYÁBAN ÉRDEKELT MŰVÉSZNEK.

A célközönség alapvetően a kezdő lemezlovasok, akik semmilyen tudással nem rendelkeznek, de ajánlják emellett veteránoknak is, akik bővíteni kívánják tudásukat. A kiadvány, a beat matching-től kezdve a haladó mixelési technikákon és az effektek használatán keresztül egészen a scratchelésig, végig vesz mindent és teszi ezt érthetően, lépésről lépésre, diagrammok segítségével, külön kitérve az egyes műfajokra, mindezt profi Dj-k kommentjeivel kísérve. 

A könyvhöz, kiegészítésképpen létrehozott egy letölthető audió fájlt is a cég, aminek segítségével a keverés minden aspektusa gyakorolható és könnyebben elsajátítható műfajonként. A műfajok között pedig megtalálható a House, Techno, Trance, Trap, Hip-hop és a Drum ’n Bass.
A cég célja hosszútávon az, hogy elérhetővé tegye a zenét minden fiatal számára és megfelelő oktatást is biztosítson mellé. Amióta a Dj pultot is egyfajta hangszerként tartják számon, egyre nagyobb igény mutatkozik az egyes iskolákban az ilyen jellegű oktatás iránt, így minden bizonnyal a könyvre is erős kereslet lesz február 19-től, ugyanis akkortól lesz rendelhető az Amazonon, körülbelül 7 000 forintos ár ellenében.

Hasonló témában egyébként már hazai kiadvány is létezik:

Forrás: Dj Mag