Újra mehet a buli itthon

- 2 perces olvasmány
kormányrendelet buli rendezvény 500 fő
kormányrendelet buli rendezvény 500 fő

Szinte napra pontosan, 4 hónap elteltével, mától újraindulhat a klubélet itthon, azt követően, hogy március közepén minden rendezvényt azonnali hatállyal betiltottak a korona vírus okozta helyzetre való tekintettel.
Az utóbbi hetek enyhítései ellenére még pár napja is teljesen kilátástalannak látszott a helyzet a szórakoztatóiparban dolgozók számára, a bulik újraindítására még petíció is született.

De nem csak a pult túloldalán lévők imádkoztak az újraindulásért, a közönség is rendkívül türelmetlenül várta az újranyitást, ami a mai nappal végre megtörtént, azzal, hogy a ma hajnalban közzétett legfrissebb kormányrendelet szerint most már megtarthatóak az 500 fő alatti rendezvények.

A ZÁRT HELYEN VAGY A NEM ZÁRT HELYEN TARTOTT, A ZENÉS, TÁNCOS RENDEZVÉNYEK MŰKÖDÉSÉNEK BIZTONSÁGOSABBÁ TÉTELÉRŐL SZÓLÓ 23/2011. (III. 8) KORM. RENDELET SZERINTI ZENÉS, TÁNCOS RENDEZVÉNY (A TOVÁBBIAKBAN RENDEZVÉNY) – FÜGGETLENÜL ANNAK NYILVÁNOS VAGY NEM NYILVÁNOS, VALAMINT ALKALMI VAGY RENDSZERES JELLEGÉTŐL – ABBAN AZ ESETBEN TARTHATÓ MEG, HA A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN A JELENLÉVŐK LÉTSZÁMA – BELEÉRTVE AZ OTT FOGLALKOZTATOTT SZEMÉLYEKET – EGY IDŐBEN NEM HALADJA MEG AZ 500 FŐT.

Tehát lassan, de végre szemmel láthatóan visszaáll a megszokott rend és remélhetőleg soha többet nem leszünk eltiltva a tánctól és a közösségtől!