Külföldi megjelenések tucatját szállítja a Horisone duó

- 2 perces olvasmány
horisone külföld megjelenés 2019
horisone külföld megjelenés 2019

Magyarország egyik legmegosztóbb lemezlovas párosa, Daniel Nike és Dj Christopher által alkotott zenei projekt, a Horisone csak úgy önti magából a megjelenéseket. A két jóbarát 2016-ban hozta létre a duót, amely azóta számos egészen egyedi trekk és EP megszületéséért felelős, melyek közül több külföldi kiadók színeiben pompázik.
Legújabb EP-jük, a Lost In például 3 hete jött ki a Freegrant Music kiadónál. A kiadón megjelenő muzsikákra jellemző a trance és a progressive house ötvözése és többek között olyan művészek zenéi képviseltetik magukat, mint Stan Kolev vagy Austin Pettit. 

A srácok kitettek magukért ezzel a 3 track-es megjelenéssel, melyben szintén fellelhető a két műfaj elemei, de alapvetően egy melodic techno kiadványról beszélünk. A kissé durca bassline és a kellemesen lágy dallamok harmóniája figyelhető meg a zenékben, néhol mély vokálokkal és enyhén pszichedelikus hangzással fűszerezve. 

Az EP fő track-jére Carl Cox is felfigyelt és az egyik szettjének 134-ik percénél játszotta is azt:

Endless Words/Burning EP-jük egy hónapja látott napvilágot az amszterdami Songspire Records-nál, ami szintén a progresszivitást preferálja megjelenéseiben. 

A Burning track a monotonitás szerelmeseinek kedveskedik, míg az Endless Words, a dallamok valóságos kavalkádját hozza el nekünk, meglepően zseniális módon. 

A 4 hónapja megjelent Raw EP pedig a svájci Enormous Tunes-nál jött ki és dallamokban itt sincs hiány. 

A 3 trekkes progressive house EP több külföldi producer figyelmét is felkeltette és született is pár feldolgozás. A Raw című számot az osztrák Severin Su remixelte meg, a Nomite-nak pedig egy Passanger 10 verziója is készült. 

A producerek átdolgozásai mellett a Dj-k is előszeretettel játsszák a srácok számait, így például Nora En Pure, aki a Tomorrowland-en nyomta a The One című track-et. 

A misztikus vokálokkal színezett szám az első videóban hallható és láthatóan ott is nagy sikert aratott.