Konkurens rosszakarók próbálták szabotálni az új balatoni techno fesztivált

- 2 perces olvasmány
balaton fesztivál techno rave
balaton fesztivál techno rave

Alig pár hete látott napvilágot, hogy a jelenlegi kiábrándító helyzet ellenére idén új fesztivál debütál hazánkban, a többek között évek óta a Boris Brejcha Showcase-t is szervező Supernova Techno jóvoltából. Az új kezdeményezés, a beszédes, Lake Of Love nevet kapta, egyrészt utalva a helyszínre, vagyis a Balaton-partra, másrészt pedig magának a rave kultúrának egyik fontos eszméjére a szeretetet és az elfogadás mindent elsöprő erejére.

A többek között Ingrid, Klanglos, Matt Sassari, Timo Mandl, Angy Kore B2b Gabriel Padrevita, David Temessi, Format B, Gaga, Marika Rossa, Nakadia, T78 fellépésével, augusztus 29-én debütáló fesztivált pár hét leforgása alatt máris több ezren jelezték vissza a Facebook-on létrehozott eseményben, miközben a jegyek harmadik körös értékesítése folyik jelenleg.
Úgy néz ki az érdeklődés mértéke aggodalommal tölthette el a konkurens szervezőt vagy szervezőket ugyanis bizonyos rejtélyes jelentések miatt a közösségi oldal adminjai tegnap este elérhetetlenné tették a fesztivál esemény oldalát. A Supernova Techno azóta már megtette a szükséges jogi lepéseket, melynek következtében ismét elérhetővé vált az esemény.

Tehát történjen bármi a jövőben a megmozdulás természetesen nem marad el, a Lake Of Love fesztivál az eredetileg meghirdetett helyszínen, időpontban és line-up-al kerül megrendezésre!

A KORLÁTOZOTTAN ELÉRHETŐ ÉS ROHAMOSAN FOGYÓ BELÉPŐKET ERRE KERESD!