Lane 8 kitiltotta aktuális turnéjáról a mobilokat

- 2 perces olvasmány
lane 8 mobil telefon koncert turné 
lane 8 mobil telefon koncert turné 

Daniel Goldstein, művésznevén Lane 8, mindig is szem előtt tartotta fellépései során, hogy rajongóinak, közönségének, emberi interakciók és érzelmi kapcsolatok révén biztosítson lehetőséget az élő zene megtapasztalására.

 Az amerikai zenei tehetség legutóbb tavaly decemberben járt nálunk és okozott felejthetetlen pillanatokat kedvenc tánc mozink arénájában, idén pedig megkezdte a „Brightest Lights” elnevezésű turnéját, amit egy album kiadása is követ, ugyanilyen néven. Lane 8 három évvel ezelőtt hívta fel magára a figyelmet, amikor létrehozta saját „This Never Happened” című kiadóját és partysorozatát, melynek koncepciója az emberi kapcsolatokra, a pillanatok megélésére, és azok személyes megosztására koncentrál, azáltal, hogy kitiltja a mobiltelefonokat az eseményről. A sokoldalú előadó és művész által lefektetett koncepció a turné alkalmával is érvényesül, ezért Lane 8 közösségi felületein megkérte rajongóit, hogy érzéseiken keresztül éljék át az éjszakát és tartsák tiszteletben a turnéja, „mobiltelefonokat kitiltó” elképzelését.

SZINTE BÁRKI RÉSZT VEHET, AZOKON AZ ESEMÉNYEKEN, AHOL TÖBB EZER TELEFON VAN A LEVEGŐBEN. EZEK NEMCSAK AKADÁLYOZZÁK A RÉSZTVEVŐK ZENEI NÉZETEIT, HANEM MÉG TÁVOL IS TARTJÁK ŐKET TELJES JELENLÉTTŐL, AZAZ A PILLANAT MEGÉLÉSÉTŐL. HA A RAJONGÓIM A TURNÉM ALKALMÁVAL HAZAMEHETNEK OLYAN EMLÉKEKKEL, AMELYEKRE VISSZATEKINTHETNEK AZ SOKKAL JELENTŐSEBB, MINT EGY INSTAGRAM POSZT RÖGZÍTÉSE. BÍZOM BENNE, HOGY A RÉSZTVEVŐK TISZTELETBEN TARTJÁK A VILÁGKÖRÜLI TURNÉM SZABÁLYAIT, ÉS REMÉLEM, HOGY ÖRÖKRE SZÓLÓ ÉLMÉNYEKET SZEREZNEK.

Lane 8 turnéja egyébként pár napja Bostonban startolt el és egészen júniusig tart majd, olyan városokat érintve, mint például Miami, Detroit, Berlin és Amszterdam. Ha ti is részt vennétek rajta, akkor a teljes turné menetrendjéről és állomásairól itt lehet bővebben tájékozódni.