Kenny Larkin alkut ajánlott a gázsija visszafizetését illetően

- 2 perces olvasmány
lavalava kenny larkin facebook dj fizetés
lavalava kenny larkin facebook dj fizetés

Egy hete fordult a nyilvánossághoz a Lavalava csapat, miután hetekig képtelenek voltak dűlőre jutni az elmaradt, Kenny Larkin fémjelezte bulijuk kapcsán, ahol, mint ismeretes az amerikai Dj gázsija körül alakult ki nézeteltérés.

Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy amiben hetekig nem volt előrelépés, most megoldódni látszik, ugyanis a nyilvánosság nyomásának hatására alkut ajánlott Kenny Larkin, amit egy Facebook bejegyzésben meg is osztott mindenkivel.

For the past few days, I've attempted to come to an agreement privately, with the promoter from Budapest. The deal was…

Zveřejnil(a) Kenny Larkin dne Středa 1. dubna 2020

Mint írja, 4 részletben szeretné visszafizetni a számára két részletben kiutalt fellépti díjat, a jelenlegi helyzetre való tekintettel, 4 hónapon keresztül. Cserében azt kéri a Lavalava-tól, hogy távolítsák el az őt megszégyenítő bejegyzést.

A MAGYAR PROMÓTER NEM FOGADTA EL AZ AJÁNLATOMAT, ARRA HIVATKOZVA, HOGY NEM BÍZIK BENNEM, EZÉRT A POSZT ELTÁVOLÍTÁSA CSAK A GÁZSI TELJES VISSZAFIZETÉSÉT KÖVETŐEN FOG MEGTÖRTÉNNI.

– olvasható a Lavalava válasza az ajánlatra, Kenny posztjában, ahogy az is, hogy egy újabb határidő lejártát követően jogi lépések megtételét helyezik kilátásba. A Dj bejegyzéséből az is kiderül, hogy értetlenül áll a végkifejlet előtt és nem érti, hogy pár ezer dollár kapcsán hol éri meg perelni őt, majd így zárja az okfejtést:

EZ A SRÁC NEM TÖREKSZIK A MEGOLDÁSRA. LEHET, HOGY EGYSZERŰEN CSAK ÉLVEZI A RÁ IRÁNYULÓ FIGYELMET? NEM TUDOM, DE ÉN MEGPRÓBÁLTAM RENDEZNI A HELYZETET.