Len Faki már jobban van

- 2 perces olvasmány
lenfaki állapot diagnózis

Sokakat rázott meg a hír, miszerint a techno egyik legnagyobb jelenkori alakja a múlt héten súlyos állapotban korházba került. Len Faki arról tájékoztatta rajongóit, hogy fellépéseket kénytelen lemondani, ugyanis elmondása szerint olyan erős fejfájás gyötri, hogy még ülni sem képes.

Azóta szerencsére javult az állapota és ezt meg is osztotta a rajongókkal. Az orvosok sikeresen diagnoztizálták és egy műtéten is átesett múlt pénteken. Egy, a gerincvelőjének a falán található lyuk okozta a szörnyű fejfájásokat, a műtét során pedig ezt a lyukat próbálták meg lezárni a saját vérével.

A művész továbbra is fájdalmakkal küzd, de elmondása szerint, sokkal elviselhetőbb a helyzet és kezdi úgy érezni, ismét önmaga.

Még nem épültem fel teljesen, de kezdem egyre jobban érezni magam és remélem, hamarosan elhagyhatom a kórházat. Már nagyon várom, hogy ismét a pult mögött álljak és veletek mulassak srácok. Ha minden jól megy, szerdán már megkapom az engedélyt, hogy repüljek és belevessem magam a hétvégébe.