Len Faki súlyos állapotban kórházba került

- 2 perces olvasmány
lenfaki kórház betegség
lenfaki kórház betegség

Len Faki insta oldalán közölte a hírt rajongóival, hogy a hétvége összes fellépését kénytelen lemondani, miután olyan súlyos fejfájással küszködik, hogy sem állni, sem ülni nem képes, fekvő állapotban is fájdalmai vannak.

Az idei Bónusz fesztivál egyik headlinere, így nem tudott fellépni pénteken a Nature One fesztiválon, de szombati Pollerwiesen és a ma esedékes Solarweekend fellépését is kénytelen kihagyni.

Több napja erős, és furcsa fejfájással küszködöm, ami napok óta ágyhoz köt.Ez a tegnapi nap folyamán annyira súlyossá vált, hogy kórházba kerültem és úgy tűnik a helyzet eléggé kilátástalan. Képtelen vagyok mozogni, ülni vagy állni, mert rögtön olyan fájdalom jelentkezik, amit még soha nem éreztem az életem folyamán. Jelenleg még az orvosok sem tudják, hogy mi lehet a baj.

Írta bejegyzésében Faki, még pénteken, aki azóta nem adott hírt magáról.
A bejegyzés alatt rengetegen posztolták jókívánságaikat, több pályatársa is jobbulást kívánt, innen mi is csak ezt tudjuk kívánni neki, miközben reménykedünk, hogy hamarosan jobb hírek érkeznek  techno egyik legnagyobb jelenkori alakjáról.