Lenyűgöző felvételek az idei Burning Man fesztiválról

- 2 perces olvasmány

Napjaink legkülönlegesebb fesztiválja, a Burning Man, ezúttal is a Nevadai sivatag közepén került megrendezésre és idén is több tízezer látogató vonzott, akik most is sikeresen szakadhattak ki a mindennapok rutinjából, és megtapasztalhatták a sivatagi élet alternatív világát. 
Mindezt a különleges helyszínen és művészeti alkotásokon túl, ők maguk hozták létre, talán ezért is annyira népszerű ez a rendezvény, ami egyértelműen túlmutat a szokásos fesztiválkliséken.

Akárcsak az előző években, a meghökkentő építmények mellett, idén is a helyszínen megjelent extravagáns csajokra koncentrálódott a legnagyobb figyelem, akik gyakran már önmagukban is igazi látványosságnak számítanak.

A Burning Man ezúttal sem szűkölködött lélegzetelállító szobrokban és alkotásokban, amik gyakran a látogatókkal nyerték el igazi funkciójukat.

Ez az a fesztivál ahol a szokványos a ritka és az extrém a megszokott, és ez így is van jól!

A fesztivál nevéből adódóan a lélegzetelállító díszletek egy része csak az adott évre szól, vagy a témából kifolyólag vagy azért, mert a záró napon felgyújtják azokat.

Kedvet kaptál te is? Ne szomorkodj, hogy lemaradtál, kezdj el már most gyűjteni a 2020-es kiadásra, ugyanis a részvételi költségek jóval túlmutatnak egy átlagos fesztivál kiadásain: