Nagy energiájú elrow hangulat a Lock-ban

- 2 perces olvasmány
lock budapest szórakozás éjszaka 
lock budapest szórakozás éjszaka 

Sokak számára a jó buli receptje, egy színvonalas helyszín, energikus és felemelő hangulat és a minőségi ütemek. Színvonalas helyszín például a Margit-híd, budai hídfőjétől nem messze található Lock, ami a maga Miami-t és Ibizát idéző hangulatával egy tökéletes klub a tech-house jellegű rendezvények számára is. Október 19-én is egy ilyen eseményre lehet számítani, amely garantáltan elhozza az energikus és felemelő elrow hangulatot, hozzá az ütemeket pedig Hotter szolgáltatja majd 5 órán keresztül. 

Posted by Matu Albrecht on Monday, October 14, 2019

Az ifjú titán 2 éve kezdett el komolyabban foglalkozni a zenéléssel és a Secret Dance bulisorozat illetve a Requiem rezidenseként megjárta már a Secret Room-ot és a Lock-ot is többször, szóval már ismerős lesz neki a terep. 

Nagyon ritkán játszom techno-t, house-t is csak szabadtéri bulikon, napközben, inkább a vocalosabb tech-house vonalat szeretem. Leginkább az Elrow bulik, illetve Dj-k a számomra inspirálóak, az a pozitív és hatalmas energia, ami ezeken a rendezvényeken van az eszméletlen.

A műfaj zászlós képviselőjeként pedig céljai is vannak, melyeket a Lock-ban meg is tervez valósítani. 

Mindenképpen szeretném ezt a fajta stílust, mind a zenében, mind a rendezvényekben közelebb hozni az emberekhez, ehhez tökéletes alkalom az október 19-i Lock-os buli. Itt 5 órás szettel várom a közönséget, nem lesz sem dark techno, sem lightos house, csak táncoltató tech house, mosolyok és jókedv. (meg vodka) Gyertek sokan, a következő bulin már konfettiszórás és lufidobálózás lesz ezerrel!

View this post on Instagram

Hot #beats

A post shared by @ hottermusic on

Október 19-én tehát hozzá láncolhatjátok magatokat az energikus tech-house műfajához egy 5 órás utazás keretein belül. Az eseményen MATU-val és RICARDO-val melegíthettek be a mosolygós és táncolós elrow maraton előtt.