Melodic techno megmozdulás a főváros kevésbé bulis oldalán

- 2 perces olvasmány
lock club éjszakai szórakozóhely buli techno
lock club éjszakai szórakozóhely buli techno

A főváros egyik legelegánsabb és legexkluzívabb klubját ezúttal a progresszivitást feszegető dallamos techno ütemek fogják uralni. Tigran, már jól ismert Orient Karma sorozatának továbbgondolásából született meg a mélyebb Mystic Karma koncepció, melyen, ahogy a névből is kiderül, a sejtelmes és misztikus hangulat fog dominálni. 

A szervező Tigran mellett, Christopher és Bricklake adja majd a hazai supportot, a külföldi vendég pedig Bulgáriából érkezik hozzánk, Christian Craken személyében.
Christian amellett, hogy mesterien zsonglőrködik a minimal és a techno műfajának elemeivel a színpadon, kiadóját, a PHOBIA Music Records-t is menedzseli, ezzel népszerűsítve azt a különleges underground zenei ötvözetet, ami stílusát jellemzi. 

Egyik legsikeresebb száma, az Instinct, egy morcos hangulatú minimal techno darab a mélyebb fajtából, amit mellesleg több nagy név is előszeretettel játszik, például Nicole Moudaber is. A track misztikus hangzását tovább erősíti a vokál elgondolkodtató szövege, így illesztve ezt a műremeket saját kiadójának hangzásvilágába. 

Nicole Moudaber playing my track “Instinct” 🙏

Posted by Christian Craken on Saturday, March 9, 2019

Természetesen nem csak a PHOBIA lenyomaton keresztül születtek mesterien összepakolt trekkjei az ifjú titánnak. Felfigyelt már tehetségére többek között a Dark Face Recordings, a Jannowitz Records és a Phobos Records is. Ez utóbbin látott napvilágot például Revolt feldolgozása, ami szintén magában hordozza a művész egyedi stílusjegyeinek mindegyikét. 

Ezt a sejtelmesen sötét rave élményt hozza majd el nekünk szombaton a Lock falai közé, a vadiúj Mystic Karma keretein belül, amely mellesleg csak az első állomása egy mély és kellően monoton utazásnak a melodic techno és deep-tech univerzumában. 

Gyülekező erre!